Σάββατο, 15 Ιουλίου 2017 - Psts.gr

Με αφορμή το άρθρο της Κατερίνας Μονογυιού Πολιτευτή Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας για τις προκλήσεις των Τούρκων στο θρησκευτικό σύμβολο των Ελλήνων της Αγίας Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη , ο Μητροπολίτης Παροναξίας Καλλίνικος απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή στην Κατερίνα Μονογυιού για την ενέργειά της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ακούραστος αρχαιολόγος κ. Γ. Κουράγιος, ο οποίος εδώ και 20 χρόνια έχει αφιερωθεί σε ανασκαφικές εργασίες στο νησί του Δεσποτικού που βρίσκεται μια ανάσα από Αντίπαρο και Πάρο, ολοκλήρωσε μέρος της αναστήλωσης του Ιερού του ναού του Απόλλωνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τεράστια ταλαιπωρία περίμενε τους 851 επιβάτες του πλοίου «Διονύσιος Σολωμός» το οποίο θα εκτελούσε σήμερα το δρομολόγιο Κύθνος – Σέριφος – Κίμωλος – Μήλος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά... μπήκαν και δεν ήταν "όλα νόμιμα"! Όργιο φοροδιαφυγής στις τουριστικές περιοχές. Λουκέτα σε Σαντορίνη και Άνδρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε στην περιοχή της Παροικίας Πάρου και συγκεκριμένα στο δρόμο προς το αλσύλλιο της Εκατονταπυλιανής, η εγκατάσταση του αυτοματοποιημένου συστήματος διαχείρισης και ελέγχου των θέσεων στάθμευσης οχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κυκλαδίτικο χταποδάκι, ο βασιλιάς των ουζοκαταστάσεων του καλοκαιρού, γίνεται λαδερό πεντανόστιμο και υγιεινό φαγάκι για όλη την οικογένεια αν συνδυαστεί με φρέσκα λαχανικά εποχής και μυρωδικά που θα το «απογειώσουν» γευστικά!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον παραδοσιακό τρόπο γανώνει τα χάλκινα σκεύη. Δηλαδή εσωτερικά δημιουργεί με κασσίτερο μια στρώση μετάλλου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μαγείρεμα αλλά και στην απόσταξη του τσίπουρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε κι εφέτος στη Νάξο, η εορτή του Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτη την Παρασκευή 14 Ιουλίου...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 14-07-2017 το πρωί συνελήφθη στην Ερμούπολη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης, 68χρονος ημεδαπός ο οποίος συνόδευε και προέτρεπε ανήλικο εγγονό του να επαιτεί. Επίσης, βραδινές ώρες της ίδιας ημέρας προσήχθη 15χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε ότι επαιτούσε, και βεβαιώθηκε σε βάρος του αντίστοιχη πταισματική παράβαση, παράλληλα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατασχέθηκαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και κάρτες επιβίβασης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos