Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 - Psts.gr

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, το κύμα κακοκαιρίας φέρνει από σήμερα το απόγευμα ισχυρές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις σε πιο πεδινές περιοχές στα βόρεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ηλεκτρονική κλήρωση του psts.gr, ανέδειξε τους πέντε τυχερούς που κερδίζουν πέντε μονές δωρεάν προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν την παιδική θεατρική παράσταση «ΜΠΑΛΟΥ ΓΚΑΛΟΥ ΝΤΑΛΟΥ » που θα παρουσιαστεί την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 17:00 στο αμφιθέατρο του ΕΠΑ.Λ. στην Παροικία Πάρου στο πλαίσιο του 1ου Μουσικοθεατρικού Φεστιβάλ Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

"Γεμάτο" το σημερινό κουπόνι, με δράση σε όλα τα σημαντικά πρωταθλήματα της Ευρώπης και το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τέσσερις προτάσεις συνολικά, τρεις από το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και μια από αυτό του μπάσκετ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γιορτάζουμε τα 30 χρόνια του Σθγκροτήματος αλλά και του Ελληνικού Τμήματος του Διεθνούς Οργανισμού Φεστιβάλ Χορού Ουνέσκο-ΣΙΟΦΦ, με μια μεγάλη αποκριάτικη εκδήλωση που ανοίγει το Τριώδιο στην Πάρο,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 13:29

θαλάσσια διακομιδή από Μύκονο στη Σύρο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Μυκόνου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙΙ'' Ν.Ν. 62, 50χρονου, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χιλιάδες άνθρωποι από την Θεσσαλονίκη - Εκατοντάδες πούλμαν μετέφεραν διαδηλωτές από την Αθήνα και όλη την Ελλάδα που διαδηλώνουν υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tα νέα τέλη, τα αδήλωτα ακίνητα, οι απαλλοτριώσεις και οι πλειστηριασμοί - Αναλυτικά όλα τα μέτρα που συνδέονται με τα ακίνητα και τα οποία ενεργοποιήθηκαν με το νόμο για τα προαπαιτούμενα της γ' αξιολόγησης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 21 Ιανουαρίου 2018 13:18

Στην Αθήνα η ομάδα-έκπληξη της Ευρώπης

Οι Svalbard Company έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Instagram, η δημοφιλέστατη εφαρμογή ανταλλαγής φωτογραφιών και βίντεο εισήγαγε μερικές καινοτομίες, που θα «αναστατώσουν» δεκάδες εκατομμύρια χρήστες.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Με τα χαρακτηριστικά ροζ σκουφάκια της πορείας του 2017 πλήθος κόσμου πλημμύρισε τη Νέα Υόρκη, την Ουάσιγκτον, το Λος Άντζελες, το Σικάγο, και άλλες τουλάχιστον 250 πόλεις των ΗΠΑ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos