Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 - Psts.gr

Αγωνία, ανησυχία και αβεβαιότητα έχει προκαλέσει στον αγροτικό κόσμο της Πάρου, και ειδικότερα στους κτηνοτρόφους του νησιού, το ενδεχόμενο διακοπής της λειτουργίας του δημοτικού σφαγείου για άγνωστο χρονικό διάστημα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 20:43

Δείτε ποια είναι η ηλικία της καρδιάς σας

Ερευνητές από το αμερικανικό Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) υποστηρίζουν ότι η ηλικία της καρδιάς σε 3 στους 4 ενήλικες είναι μεγαλύτερη από την πραγματική τους ηλικία, γεγονός που εμφανίζει σοβαρούς πιθανούς κινδύνους για την υγεία σχεδόν 69 εκατομμυρίων ενηλίκων ηλικίας 30-74 ετών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για άλλη μια χρονιά, η χειμερινή ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Πάρου συμμετείχε στο Santorini Experience που πραγματοποιήθηκε 7 Οκτώβρη στα Φηρά Σαντορίνης καθώς και στο Xterra Swim Challenge στις 4 Νοέμβρη στον κόλπο της Βάρκιζας στη Βουλιαγμένη.


Να σημειωθεί ότι και στους δυο αγώνες η θάλασσα είχε αρκετούς κυματισμούς κάνοντάς τους ακόμη πιο δύσκολους.

Τα κορίτσια Τσιγώνια Νεφέλη, Τσιγώνια Άννα Μαρία και Παντζίδου Χρυσάνθη αν και είναι 12 ετών αγωνίστηκαν σε πολύ μεγαλύτερη κατηγορία. Αξίζουν συγχαρητήρια.
Τα αποτελέσματα των παραπάνω αγώνων σε χρόνους ήταν τα εξής:

Santorini experience αγώνας 2,4 χλμ αγωνίστηκαν 150 κολυμβητές

 

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με σκοπό την απρόσκοπτη συνέχιση των δράσεων για την πρόληψη και την καταπολέμηση της έμφυλης βίας κατά των γυναικών

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τίτλο διεκδικεί ο Αντώνης Δημοβασίλης από την Μύκονο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επισκέφθηκε σήμερα ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Καμίνης στο πλαίσιο της συμμετοχής του ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του Κινήματος Αλλαγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη συστράτευση της Ειρήνη Σβύνου Κοπάδη, από την Κω, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 16:47

Προσοχή: Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί τρείς σοκολάτες

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα οι Περιφερειακές Διευθύνσεις του Ηπείρου και Θεσσαλίας, στο πλαίσιο προγράμματος ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων για το έτος 2018 ως προς τις αλλεργιογόνες ουσίες και ύστερα από τους εργαστηριακούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στο Εργαστήριο Δοκιμών και Ερευνών Τροφίμων Αθήνας του ΕΦΕΤ, διαπίστωσε τη διακίνηση τριών προϊόντων σοκολάτας, στα οποία ανιχνεύτηκε η παρουσία αλλεργιογόνου ουσίας (φουντουκιού), η οποία δεν δηλωνόταν στην επισήμανση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με αστραπιαίες κινήσεις, η Δίωξη Ναρκωτικών σε συνεργασία με την αμερικανική DEA εξάρθρωσε τεράστιο κύκλωμα ναρκωτικών! - Ο γιος της αστρολόγου και ένας ακόμη Έλληνας με πελατολόγιο... γεμάτο επώνυμους Αθηναίους - Η πληροφορία ήρθε από το Εκουαδόρ όπου... διακτινίστηκε αξιωματικός της Δίωξης για να "γίνει η δουλειά" - Θα "έκοβαν" την κοκαΐνη - Μια διαδικασία που θα τους απέφερε κάποια εκατομμύρια δολάρια

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρέμβαση του Αντιδημάρχου Πάρου για τα γεγονότα της 21ης Νοεμβρίου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos