Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018 - Psts.gr

Ο ένας από τους δύο άγνωστους δράστες πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα και αμέσως μετά τα δύο άτομα διέφυγαν με μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατατέθηκε η τρπολογία για τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασί.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στην αγωνία των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων για τα αναδρομικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε ήδη από τις 4 το απόγευμα η κατάθεση των οφειλόμενων ποσών στους δικαιούχους. Στο 34,9% οι συνολικές κρατήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου σε ολόκληρη τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά, τις βροχοπτώσεις και τις καταιγίδες αλλά και το χιονόνερο και τα χιόνια που αναμένεται να πέσουν σε ορεινές περιοχές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πιστή στις προτεραιότητες και τους στόχους που έχει θέσει από την αρχή της θητείας της η παρούσα Δημοτική Αρχή της Μυκόνου στηρίζει έμπρακτα όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους του νησιού οι οποίοι πρεσβεύουν και προάγουν τον πολιτισμό με κάθε δυνατό τρόπο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με αφορμή παλαιότερα δημοσιεύματα για το θέμα του Ξενία της Άνδρου, καθώς και την πρόσφατη απόφαση της ΕΤ.Α.Δ. να βγάλει σε δημοπρασία ακόμα μία φορά το σύνολο των Ξενία που έχει στην κυριότητά της, επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία προσέλκυσης επενδυτικού ενδιαφέροντος, ο Δήμος Άνδρου παρενέβη μέσω επιστολής-πρότασης του Δημάρχου Άνδρου κ. Θεοδόση Σουσούδη προς τον πρόεδρο της ΕΤ.Α.Δ. κ. Γιάννη Πολύζο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, πράξη δεύτερη απόψε, με πολλά να έχουν κριθεί αλλά και αρκετές... ανοιχτές υποθέσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πολυήμερη παρέμβαση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΘΗΣΕΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ» στους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πάρου και Αντιπάρου με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίησή τους σε θέματα οδικής ασφάλειας και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-12-2018 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 45χρονος ημεδαπός ο οποίος εκτελούσε παράνομες οικοδομικές εργασίες εντός οριοθετημένου αρχαιολογικού χώρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos