Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2019 - Psts.gr

Μία απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας μαθητής από την Κρήτη, καθώς το κινητό που είχε στο μπουφάν του ξαφνικά εξερράγη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κλειστά θα μείνουν και την Πέμπτη αρκετά σχολεία στην Αττική, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έχει πλήξει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα και τα προβλήματα που έχει προκαλέσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου, σήμερα Τετάρτη 09/01/19. Τα δρομολόγια των πλοίων της Blue Star Ferries  θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ισχύ είναι απαγόρευση απόπλου από το λιμάνι του Πειραιά για ανατολικό Αιγαίο, Κυκλάδες, Κρήτη και Δωδεκάνησα, λόγω ισχυρών ανέμων που πνέουν στα πελάγη και φθάνουν κατά τόπους τα 9 και στο βόρειο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το 2019 κατέφθασε με ευχάριστα νέα για την Πρωτοβάθμια Σχολική μας Κοινότητα. Με απόφαση του Υπουργού Παιδείας, κ. Κώστα Γαβρόγλου, καθορίστηκαν ομάδες σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στις οποίες θα τοποθετηθεί ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό του κλάδου ΠΕ23 Ψυχολόγων για το έτος 2018-2019.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα μαγευτικό σκηνικό σαν να ήταν βγαλμένο από παραμύθι δημιούργησε ο χιονιάς στις Λεύκες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να τον ρίξει ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας σε συνέντευξή του στο Open.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα μαγευτικό σκηνικό σαν να ήταν βγαλμένο από παραμύθι δημιούργησε ο χιονιάς στις Λεύκες!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκεύη 11/01 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου θα προβάλει την ταινία "Τα Αστέρια δεν Πεθαίνουν στο Λίβερπουλ."

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πρόκειται για ένα από τα παραδοσιακότερα πιάτα της Πάρου! Ζεστή, απολαυστική και μαμαδίστικη, η ψαρόσουπα κλείνει μέσα της όλα τα αρώματα της θάλασσας και μας ταξιδεύει γευστικά στις πατροπαράδοτες γεύσεις που έχουν θρέψει γενιές και γενιές νησιωτών!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos