Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Με έγγραφό του ο νέος διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών «παραγγέλλει» την «μη απαγγελία συνθημάτων» κατά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου και απειλεί με πειθαρχικές και ποινικές κυρώσεις διώξεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έως τις 31 Μαρτίου 2019 θα αναρτηθούν τα ειδοποιητήρια των εισφορών των μη μισθωτών ασφαλισμένων για τον Φεβρουάριο του 2019, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτη δήλωση του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ σε συζήτηση για τα ελληνοτουρκικά - Οξύτατες αντιδράσεις - Αυτά ακούνε οι Τούρκοι και τους ανοίγει η όρεξη, απάντησε ο δήμαρχος Μεγίστης - Για ανευθυνότητες και επιπολαιότητες μίλησε ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με δύο εγκυκλίους που έστειλε το Υπουργείο Εσωτερικών στους δήμους και τις Περιφέρειες επισημαίνει ότι με τις διατάξεις της παρ. 3 του άρθρου 8 του ν. 3870/2010 «Εκλογικές δαπάνες συνδυασμών και υποψηφίων και έλεγχος αυτών, κατά τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές» (Α ́ 138), για τους συνδυασμούς που μετέχουν στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, προβλέπεται η χορήγηση ειδικού αυτοτελούς Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.), στο όνομα του συνδυασμού, ο οποίος ισχύει για όλη τη διάρκεια της περιφερειακής και δημοτικής περιόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 21-03-2019 καταγγέλθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Σύρου – Ερμούπολης περιστατικό εξαπάτησης ιδιοκτήτριας επιχείρησης μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, με το πρόσχημα της επιδοτούμενης επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019 16:01

Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Νάξο

Την 21-03-2019 το μεσημέρι συνελήφθη στη Νάξο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου, 62χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Β΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης -1- έτους, -1- μηνός και χρηματική ποινή 900 ευρώ, για εργοδοτικές εισφορές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δράστες εντοπίσθηκαν και ταυτοποιήθηκαν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 28η Μαρτίου 2019 ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos