ΕΛΛΑΔΑ (4569)

Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια «χτυπάνε» και ειδικά στις άμαθες μαθήτριες που καλούνται να κάνουν παρέλαση φορώντας τα.

Αφιερωμένο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη σημαντικότερη εθνική επέτειο της χώρας που γέννησε την ανεξαρτησία της, είναι το doodle με το οποίο η Google τιμά την 25η Μαρτίου και την Ελλάδα.

Μια ώρα ώρα λιγότερου... ύπνου από αύριο Κυριακή 26 Μαρτίου, καθώς τίθεται σε ισχύ η θερινή ώρα.

Οι καθυστερήσεις στη διαπραγμάτευση οφείλονται στις διαφορές ανάμεσα σε αυτούς που θέλουν την παραμονή της χώρας στην Ευρώπη - και συμπράττουν στο κλείσιμο της αξιολόγησης - και στη συμμαχία των ακραίων, σύμφωνα με το Μαξίμου. Δηλαδή την ομάδα Σόιμπλε που δεν εγκαταλείπει το σχεδιασμό του Grexit και το ΔΝΤ που επιδιώκει να καταργήσει την εναρμονισμένη πορεία των χωρών της Ευρωζώνης. Όλο το παρασκήνιο της επιστολής Τσίπρα σε Γιούνκερ και Τουσκ για το ευρωπαϊκό κεκτημένο στα εργασιακά και τα κρυφά χαρτιά και οι αμοιβαίοι συμβιβασμοί.

Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρέλαση προπορεύτηκε, ως είθισται, το Γενικό Λύκειο Καλαβρύτων «Ευσέβιος Κηπουργός», με παραδοσιακές φορεσιές και το λάβαρο της επανάστασης του 1821.

Πολλοί από εμάς ζούμε κάτω υπό την συνεχή πίεση του χρόνου, για να προλάβουμε την καθημερινή μας ρουτίνα... Έτσι καταλήγουμε να κάνουμε κάποιες συνήθειες βιαστικά που φαίνονται άκακες με την πρώτη ματιά, που έχουν όμως αρνητική επιβάρυνση στον οργανισμό μας.

Ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος απευθύνει πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων έργων, για ένταξη και χρηματοδότηση, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020»

Μία από τις δυσκολότερες μάχες των τελευταίων ετών καλούνται να δώσουν οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η μείωση του αριθμού των εισακτέων που πρόσφατα ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας εκτοξεύει τον ανταγωνισμό και αναδιαμορφώνει τα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις σχολές υψηλής ζήτησης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή