Πάρος: Mε ένα παραδοσιακό Αποκριάτικο Πανηγύρι κορυφώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Παροικία
Πάρος: Mε ένα παραδοσιακό Αποκριάτικο Πανηγύρι κορυφώθηκαν οι αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Παροικία
 18.03.2024 16:07
Νέα ισοπαλία η ΑΕ Πάρου, 1-1 στη Μήλο
Νέα ισοπαλία η ΑΕ Πάρου, 1-1 στη Μήλο
 18.03.2024 15:57
Μηδενισμός και βαρύ πρόστιμο στον ΑΟ Πάρου
Μηδενισμός και βαρύ πρόστιμο στον ΑΟ Πάρου
 17.03.2024 14:30
Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Έρχονται νέες αλλαγές στις υπηρεσίες και κουπόνι για σύνδεση με υπερυψηλές ταχύτητες στο διαδίκτυο
Ψηφιακή Διακυβέρνηση: Έρχονται νέες αλλαγές στις υπηρεσίες και κουπόνι για σύνδεση με 
 17.03.2024 14:23
Αίγυπτος: Με τετ α τετ Μητσοτάκη-αλ Σίσι ξεκινούν οι συζητήσεις των Ευρωπαίων στο Κάιρο
Αίγυπτος: Με τετ α τετ Μητσοτάκη-αλ Σίσι ξεκινούν οι συζητήσεις των Ευρωπαίων 
 17.03.2024 14:06

24ωρη Ενημέρωση

 as parou new 330x250 22

 

 

24ωρη Ενημέρωση

kdepap xristougenna 2020

kdepap xristougenna 2020

Ροή Ειδήσεων


pepe souvlaki 22

lazucca

 poleitai

WEBTV

Αύγουστος 2016 - Psts.gr

Την Δευτέρα στις 29 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία της Όλγας Βενέτη στο Θέατρο του Περιβαλλοντικού Πάρκου Πάρου. Μέσα σε ένα κατάμεστο θέατρο, η Όλγα Βενέτη μας ταξίδεψε στο όνειρο, επιβεβαιώνοντας τη φήμη της και στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο άρθρο 59 του σχεδίου νόμου «ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ Ο.Τ.Α., ΡΥΘΜΙΣΗ ΘΕΜΑΤΩΝ Ο.Τ.Α. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ», το οποίο έχει αναρτηθεί σε δημόσια διαβούλευση, με ικανοποίηση διαπιστώσαμε, ότι έχει συμπεριληφθεί η πρόταση μας για επέκταση παροχής κινήτρων στις παραμεθόριες και νησιωτικές περιοχές, στους εργαζόμενους του Δήμου, στην Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα, την Πυροσβεστική, το ΕΚΑΒ, τους εκπαιδευτικούς και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, την οποία είχαμε αποστείλει σε όλους τους αρμόδιους Υπουργούς, στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Νοτίου Αιγαίου, για την αντιμετώπιση του προβλήματος της τραγικής υποστελέχωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έξι εβδομάδες πριν από τα Δήλεια και ήδη τέσσερα σωματεία εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τη συμμετοχή αθλητών τους σε αγώνες.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε μια εποχή με συνεχώς αυξανόμενες φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, η έννοια του εθελοντισμού αποκτά ιδιαίτερη σημασία και αναδεικνύει την ανάγκη για κοινωνική αλληλεγγύη και ανιδιοτελή προσφορά στον τομέα της πολιτικής προστασίας, όπου η άμεση παροχή βοήθειας κατά την εκδήλωση τέτοιων φαινομένων είναι ιδιαίτερα επιτακτική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 30-08-2016 το μεσημέρι συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 21χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής και επιπρόσθετα είχε προβεί σε κατάληψη χώρου αιγιαλού έχοντας αναπτύξει ομπρέλες - ξαπλώστρες προς ενοικίαση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τακτικό μέλος του Κογκρέσου Τοπικών και Περιφερειακών Αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης, ορίστηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, εκπροσωπώντας την ΈνωσηΠεριφερειών Ελλάδος (ΕΝΠΕ) στην ελληνική αντιπροσωπεία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Τετάρτη 3 – 8 – 2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Ευάγγελο Αποστόλου από τον Αντιπρόεδρο της Ο.ΠΑ.Σ και μέλος του Δ. Σ. του Συλλόγου ‘‘Η Εκατονταπυλιανή’’ κ. Αντώνη Πατέλη και τον κ. Παναγιώτη Παπαδόπουλο Γεωπόνο και μέλος της ‘‘real farm’’ (ο οποίος συνέταξε την επιστημονική μελέτη για το Αγροκήπιο), εκπροσωπώντας αμφότεροι τους φορείς που καταθέτουν και υποστηρίζουν την πρόταση ‘‘Αγροκήπιο Παροικιάς - Βιωματικό Πάρκο’’. Επίσης την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση από τον κ. Αντώνη Πατέλη με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ‘‘ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ’’ (Ελληνικός Γεωργικός Οργανισμός ‘‘ΔΗΜΗΤΡΑ’’) κ. Γεώργιο Καρέτσο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Θήρας, απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό τραυματισμού 61χρονου αλλοδαπού επιβάτη του Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΑΦΡΟΔΙΤΗ'' Ν.Π.9881, το οποίο βρισκόταν πλαγιοδετημένο στο Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΘΑΛΑΣΣΑ'' Ν. Θεσ/κης 1098, στη θαλάσσια περιοχή εντός κολπίσκου της νησίδας Νέας Καμμένης Θήρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 34

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ

ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ

LIFESTYLE

ktel parou

taxi paros

ktel deep blue

ΚΟΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos