Σαββατιάτικες επιλογές από τη Μεσόγειο...

01 Οκτωβρίου 2011 12:22 Van
4404 φορές

Καλό σας μεσημέρι. Το τριήμερο των Ευρωπαϊκών αναμετρήσεων πέρασε, αφήνοντας πίσω του ανάμεικτα συναισθήματα, με αρκετά φαβορί να κάνουν το «χρέος τους»,

αν και πολλά φορτωμένα παιχνίδια έσπασαν, με συνέπεια οι επαγγελματίες παίκτες να πάθουν ζημιά. Έτσι είναι το παιχνίδι, έχει τα σκαμπανεβάσματα του. Εμείς σήμερα θα περιορίσουμε το παιχνίδι μας, ρίχνοντας μια ματιά σε δύο μόνο χώρες, την ΙΣΠΑΝΙΑ και τη ΓΑΛΛΙΑ, εκεί όπου φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες επιλογές με ενδιαφέρον...

Στην Α ΙΣΠΑΝΙΑΣ δεν υπάρχει κάποια μεγάλη αναμέτρηση, παρόλα ποτέ δεν υπάρχει και «αδιάφορο παιχνίδι».

Στην ΜΑΓΙΟΡΚΑ η κατάσταση είναι έκρυθμη, με τον Λάουντρουπ να την κάνει από τον πάγκο και στη θέση προς το παρόν να είναι ο θείος του Ναδάλ! Το κακό όμως είναι ότι δεν θα παίξουν τένις και η ΟΣΑΣΟΥΝΑ στην έδρα της συνήθως δεν αστειεύεται και που συνήθως καθαρίζει τα ματς από το ημίχρονο (1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ πληρώνει 2.20).

Η ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ έχει σημαντικά προβλήματα μπροστά, αγωνιστικά βρίσκεται σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση και η ΣΑΡΑΓΟΣΑ θα κατέβει για να παίξει φουλ άμυνα. Δεν νομίζω πως θα ανοίξει το παιχνίδι.

Η ΜΑΛΑΓΑ στο σπίτι της είναι πολύ δυνατή και δείχνει και ιδιαίτερα αποτελεσματική. Η ΧΕΤΑΦΕ ακόμα δεν πείθει.

Από Β ΙΣΠΑΝΙΑΣ θα πάρω το Χ στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, ανάμεσα στην ΟΥΕΛΒΑ με την ΑΛΜΕΡΙΑ (όσοι ψάχνουν σκοράκια ας ρίξουν μια ματιά στο 1-1).

Ισορροπημένο βλέπω και το ΟΥΕΣΚΑ ΚΟΡΝΤΟΒΑ.

Από ΓΑΛΛΙΑ βλέπω υπερβολικό το διπλό της ΜΟΝΠΕΛΙΕ. Η ΜΠΟΡΝΤΟ δεν πείθει ακόμα και βασικά δεν ξέρω αν κάποια στιγμή θα βρει το δρόμο της. Σε παρολί θα το κάλυπτα και με χ το ματς.

Η ΑΖΑΞΙΟ έχει βασικές απουσίες και η ΝΤΙΖΟΝ έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Ματς «6 βαθμών», σύμφωνοι, όμως οι γηπεδούχοι έχουν σαφώς τον πρώτο λόγο.

Το ΛΟΡΙΑΝ ΜΠΡΕΣΤ το βλέπω ισορροπημένο, μία ισοπαλία ίσως και να μη χάλαγε κανένα.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΟΣΑΣΟΥΝΑ

ΜΑΛΑΓΑ

ΝΤΙΖΟΝ

ΜΟΝΠΕΛΙΕ Χ-2 διπλή ευκαιρία

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ άντερ

ΛΟΡΙΑΝ Χ

ΟΥΕΛΒΑ Χ

ΟΥΕΣΚΑ Χ

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2011 15:20
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos