×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 - Psts.gr

Σε σημερινό δελτίο τύπου το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πάρου κάνει γνωστή τη θέση του και καθορίζει τη στάση του στο θέμα της άτυπης διένεξης που έχει προκύψει μεταξύ φορέων που συμμετέχουν στο Συντονιστικό της Υγείας μέσω δημόσιων ανακοινώσεών τους. Αναλυτικά το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρύθμιση - ανάσα των στεγαστικών δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο που είχαν χορηγηθεί σε δικαιούχους του τ. Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (ΟΕΚ) παρουσίασε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το site μας βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, στη Σύρο, και με την κάμερά του (φωτογραφίες και βίντεο) καταγράφει τα όσα συμβαίνουν εκεί στα πλαίσια της 25ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με δήλωσή του, μέσω ανακοίνωσης, ο Δήμαρχος Πάρου Χρήστος Βλαχογιάννης παίρνει θέση στα όσα ειπώθηκαν στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο που έγινε στην Πάρο και κυρίως στα όσα γράφτηκαν μετά, όσον αφορά τα προβλήματα υγείας στην Πάρο. Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση - δήλωση του κ. Βλαχογιάννη έχει ως εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Κομισιόν επιχείρησαν χθες να βάλουν φρένο στις συζητήσεις για πρόσθετα μέτρα. Την ίδια ώρα, οι κ. Σαμαράς και Βενιζέλος εμφανίζονται αποφασισμένοι να μη δεχθούν κανένα νέο μέτρο, προκρίνοντας πολιτική διαπραγμάτευση με τους εταίρους, εάν δεν πεισθεί η τρόικα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την ερχόμενη Τρίτη στις 9.30 το πρωί πήρε προθεσμία ο δράστης της δολοφονίας του Παύλου Φύσα, Γιώργος Ρουπακιάς, προκειμένου να απολογηθεί συμπληρωματικά και για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, που αφορά την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τον CEO της Microsoft Steve Ballmer, πρώτα θα πρέπει να αναπτυχθεί μια παραλλαγή της σουίτας για οθόνες αφής.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos