Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr

Από τις 10 το πρωί μέχρι της 14:00 το μεσημέρι και από τις 17:00 το απόγευμα μέχρι τις 22:00 το βράδυ!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μετά τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 10/11/13 και ώρα 5 το απόγευμα στα γραφεία του συνδέσμου μας, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής :

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυμάμαι αρκετά χρόνια πριν, όταν πρωτάκουσα την έκφραση «Άμεση Δημοκρατία». Έσπευσα με ενδιαφέρον να πληροφορηθώ την ερμηνεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «λουκέτο» στη Συνεταιριστική Τράπεζα Δωδεκανήσου έδωσε ένα καίριο χτύπημα στο λαό και στην οικονομία της Δωδεκανήσου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου
Πατήστε στη φωτογραφία για περισσότερες πληροφορίες
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 15:41

Πρόσκληση Δήμου Αντιπάρου

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου Γιάννης Λεβεντάκης σας προσκαλεί το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου και ώρα 06:30 το απόγευμα στην αίθουσα Καλουδά προκειμένου να σας ενημερώσει

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε σύσκεψη με αντικείμενο την προώθηση της Σύρου ως τουριστικού προορισμού στη Ρώσικη αγορά που

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη το έργο «Αποκατάσταση - Επέκταση Καρπάθειου Δημοτικού Σχολείου Καλύμνου» εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Κρήτης & Νήσων Αιγαίου 2007-2013 με 1,2 εκ. €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Νικόλαος Συρμαλένιος καταθέτει αναφορά το έγγραφο της 05.12.2013 με αρ.πρωτ.4783 του Δήμου Σερίφου σχετικά με το ακτοπλοϊκό. Αναφέρεται συγκεκριμένα ότι: «Τα δυο βασικά αιτήματά μας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2013 15:26

Η Ελένη της Ωραίας Δημοσιογραφίας

Με αυτόν τον τιμητικό τίτλο η εφημερίδα «Χανιώτικα Νέα» παρουσιάζει στη σημερινή έκδοσή της την «δική μας» Ελένη Μπίστικα, η οποία αναγορεύτηκε σε εταίρο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και Μελετών "Ελευθέριος Κ. Βενιζέλος".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos