×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 - Psts.gr
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 00:22

Ευχές από το Γηροκομείο Πάρου

Το Δ.Σ. και οι Διαβιούντες Γέροντες του Οίκου Ευγηρίας Ποιμαντικής Μερίμνης «Παναγία Εκατονταπυλιανή» θα ήθελε να ευχηθεί σε όλους:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα και είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για την αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων που έχουν τοποθετηθεί στο επαρχιακό και εθνικό οδικό δίκτυο της Λέσβου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχόμαστε αυτά τα Χριστούγεννα να αναστήσουν το χαμόγελο στα χείλη των ανθρώπων, να ζεστάνουν τις παγωμένες καρδιές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 00:12

Ευχές από το Δήμχαρχο Αντιπάρου

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου ευχόμαστε στον καθένα ξεχωριστά και στις οικογένειές σας γιορτές αγάπης, γαλήνης και σεβασμού προς το συνάνθρωπο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο σύλλογος φίλων παραροσιακού οικισμού και παλαιάς αγοράς ευχαριστεί θερμά τα δημοτικά σχολεία  παροικιάς, τις δασκάλες, τους δάσκαλους,  τους καταστηματάρχες  και το  Δημοτικό διαμέρισμα Παροικιάς  για το στόλισμα της κεντρική αγοράς μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 17:57

ΚΕΠΠ: «Κλείνουν και το ΙΚΑ στη Πάρο…»

Η "Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πάρου" σε σημερινό της δελτίο τύπου με τίτλο «Κλείνουν και το ΙΚΑ στη Πάρο... Μνημονιακή Καταστροφή κάθε Κοινωνικής Υποδομής», αναφέρει τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή προς τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Ιωάννη Βρούτση απέστειλε σήμερα ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Πάρου - Αντιπάρου. Στην επιστολή τονίζονται τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν για τους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ "μετά την οριστική απόλυση των συμβασιούχων που στελέχωναν το γραφείο του Ο.Α.Ε.Ε. στη Νάξο". Ακολουθεί η σχετική επιστολή:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη απογευματινές ώρες χθες,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διακεκαυμένη ζώνη εισέρχεται από σήμερα η κυβέρνηση, καθώς τις επόμενες 48 ώρες θα δοκιμαστεί εις διπλούν στη Βουλή, όπου ψηφίζονται ο φόρος ακινήτων, την Παρασκευή, και το νέο καθεστώς προστασίας της πρώτης κατοικίας από πλειστηριασμούς, το Σάββατο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013 08:27

400 έργα για το Άγιον Ορος και τον Ουρανό

H μεγαλύτερη αναδρομική έκθεση έργων ζωγραφικής του Νίκου Γαβριήλ Πεντζίκη μέχρι τώρα, που περιλαμβάνει περίπου 400 έργα όλων των περιόδων, φιλοξενείται στο Πολιτιστικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Βίλα Καπαντζή) του Μορφωτικού Ιδρύματος της Εθνικής Τραπέζης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos