Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 - Psts.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Πάρου-Αντιπάρου χαιρετίζει την μεγαλειώδη Αντιφασιστική Συγκέντρωση που οργάνωσε η Αντιφασιστική Πρωτοβουλία Πάρου και που πραγματοποιήθηκε στις 28/2 με τεράστια επιτυχία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 23:40

Κέα - Κολοκυθοκεφτέδες

Υλικά για εκτέλεση:

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Όταν ασχολείται κάποιος με δημοσιεύσεις στατιστικών επισκεψιμότητας στο διαδίκτυο θα πρέπει να είναι πρωτίστως πιο συνετός και κατά δεύτερον πιο ενημερωμένος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Ινστιτούτο Αρχαιολογίας Πάρου και Κυκλάδων (ΙΑΠΚ) στο πλαίσιο προβολής του πολιτισμού της Πάρου και των Κυκλάδων, σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο «Αρχίλοχος» παρουσιάζει την πρώτη διάλεξη για το τρέχον έτος που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Αρχίλοχος»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αντιφασιστική Συγκέντρωση: O Δήμαρχος Πάρου μιλάει για τα Επεισόδια...01-Μαρτίου-2013

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένταση προκλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 28/2 στην Παροικία όταν κατά τη στιγμή που πραγματοποιούνταν σε γνωστή ταβέρνα εκδήλωση της Χρυσής Αυγής

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πραγματική πανδαισία απήλαυσαν οι πολλοί φίλοι και μέλη του Μουσικοχορευτικού Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» που βρέθηκαν το μεσημέρι της πρώτης Κυριακής της Αποκριάς, στις 24 Φεβρουαρίου, στη Νάουσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Χθες (01-03-2013) το απόγευμα στην Ερμούπολη Σύρου, βρέθηκε νεκρός μέσα σε ισόγειο γκαράζ της οικίας του 69χρονος ημεδαπός, ο οποίος έφερε τραύματα στο κεφάλι από γεωργικό εργαλείο, που βρέθηκε δίπλα του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 02 Μαρτίου 2013 19:01

Δελτίο Τύπου Χρυσής Αυγής Πάρου

Μετά από ζυμώσεις και αλλεπάλληλες συναντήσεις μελών και φίλων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στην Πάρο, αποφασίστηκε να γίνει η πρώτη οργανωτική συνδιάσκεψη για το άνοιγμα γραφείων στο νησί και δημιουργία οργανωμένου τοπικού Πυρήνα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos