Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 - Psts.gr

Το σύνολο των ψηφοφόρων που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους στα 27 εκλογικά τμήματα της Πάρου και Αντιπάρου  είναι 13.842, 1.726 περισσότεροι από τις εκλογές του 2010.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

Γεννήθηκα στις 29 Ιουλίου 1970 στην Αθήνα. Από μωρό, οι γονείς μου, παπα-Νικόλας και Κορνηλία, φρόντιζαν να έχω συνεχή επαφή με την Πάρο, διατηρώντας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δύο προεκλογικές ομιλίες πραγματοποίησε, ο επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού "Πάρος Τώρα στην Πράξη" και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μ. Κωβαίος, σε Πρόδρομο και Μάρμαρα το βράδυ της Δευτέρας 12 Μαίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014, σε Κώστο και Λεύκες, δύο ακόμη προεκλογικές ομιλίες του υποψηφίου δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού μας, κ. Βλαχογιάννη Χρήστου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε άμεση και συνεχή επαφή με τους πολίτες του Νοτίου Αιγαίου βρίσκεται ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου και επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης «Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας» Γιάννης Μαχαιρίδης, έχοντας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Περιφερειακή Αρχή Νοτίου Αιγαίου και ο κ. Μαχαιρίδης με την πολυδάπανη προεκλογική τους καμπάνια επιχειρούν να εμφανίσουν αξιοποίηση των πόρων των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.  Η πραγματικότητα τους διαψεύδει.

Κατηγορία ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

την πιο βρώμικη προπαγάνδα που δηλητηριάζει  με τον χειρότερο τρόπο το πολιτικό κλίμα, επέλεξε να δείξει τον πραγματικό του εαυτό ο αρχηγός της μαύρης παραπληροφόρησης,  ο οποίος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 12-05-201 το απόγευμα συνελήφθη στην Πάρο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου ένας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 13-05-2014 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Άνδρου ότι το χρονικό διάστημα 11/12-05-2014 στην Άνδρο άγνωστοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Κέα  επισκέφτηκε την 11η Μαΐου  η υποψήφια Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Άννα Μαυρουδή, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας της Νησιωτικής Ανατροπής.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos