Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 - Psts.gr

Στην εδαφική αρμοδιότητα της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Νοτίου Αιγαίου, το μήνα Αύγουστο 2014 σημειώθηκαν 63 τροχαία δυστυχήματα έναντι 51 τον αντίστοιχο περσινό μήνα (αύξηση σε ποσοστό 19%). Ειδικότερα σημειώθηκαν:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτές τις ημέρες γίνεται στο Santander στην Ισπανία το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας "ISAF Word Championship 2014".

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στην εκδήλωση παράδοσης αναπηρικού αμαξιδίου στο κέντρο «Ελπίδα» που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον Πανελλήνιο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

...HMS «BULWARK L15» και του Αμυντικού Ακόλουθου της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα, σήμερα στον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργο Χατζημάρκο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 15:27

Θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνήσει ;

Κάτω από το βάρος της οικονομικής κρίσης η οποία μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και η οποία οφείλεται σε λάθη και παραλείψεις δεκαετιών σε οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο, διαμορφώθηκε ένα νέο πολιτικό τοπίο στην χώρα μετά το 2012.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 15:18

« Εναγώνια» &.. Καθυστερημένα..

Πραγματικά, Φίλες & Φίλοι μου «καρδιακοί» είναι όμορφη η πολυφωνία του διαλόγου, μεταξύ μας. Επιτέλους..Θείο, φώς «καταλάμπει» παντού στο νησί της Πάρου, η [σ υ γ χ ο ρ δ ί α].

Κατηγορία ΕΠΩΝΥΜΩΣ

39χρονος αλλοδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα χθες, κατά τη διενέργεια θαλάσσιου μοτοποδήλατου (jet ski), στην περιοχή "ΚΑΜΑΡΙ" Σαντορίνης, ο οποίος λίγο αργότερα, κατέληξε κατά τη διάρκεια της αερομεταφοράς του προς το Ηράκλειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός απο τη ΔΕΦ ενσωματώνονται σταδιακά απο το οικονομικό επιτελείο στο προσχέδιο του νέου προϋπολογισμού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ως παράνομη και καταχρηστική έκρινε το Πρωτοδικείο Αθηνών την απεργία – αποχή που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ προκειμένου να μπλοκάρει τις διαδικασίες αξιολόγησης στο Δημόσιο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014 15:02

Το ελληνικό σινεμά πάει στην Κίνα

Άρωμα μακρινής Ανατολής τη Δευτέρα το βράδυ στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας χάρη στην παρουσία της κινεζικής αποστολής, η οποία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos