Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 - Psts.gr

Συνελήφθη 40χρονος υπήκοος Γεωργίας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Νάξου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 12:55

Ανεμοι έως 10 μποφόρ-Απαγόρευση απόπλου

Συνεχίζονται και σήμερα τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν τοπικά στο Αιγαίο τα 10 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 12:51

Η νέα πολιτιστική ανάδυση του Πειραιά

Πόσο μετράει η πρώτη εντύπωση; Ο Πειραιάς είναι μια εμβληματική «πύλη εισόδου» για τη χώρα μας, ως ένας από τους μεγαλύτερους σταθμούς για την κρουαζιέρα. Εκατομμύρια τουρίστες καταφθάνουν κάθε χρόνο, αντικρίζοντας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 12:49

Σήμερα στο Παρίσι ο Γ. Βαρουφάκης

Σήμερα, Σάββατο, μεταβαίνει τελικά στο Παρίσι ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, αλλάζοντας το αρχικό πρόγραμμα των συναντήσεων του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περίπου πριν από 30 χρόνια ξεκίνησε η τακτική χρήση του προσωπικού ηλεκτρονικού υπολογιστή, ο οποίος στην πορεία συνέβαλε στο μετασχηματισμό της κοινωνίας και του τρόπου ζωής μας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Άκαρπη ήταν και η χθεσινή τρίτη ψηφοφορία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας στην Ιταλία, αλλά ο πρωθυπουργός Ματέο Ρέντσι ελπίζει πως ο υποψήφιος

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μια γυναίκα άνοιξε πυρ με ένα πολυβόλο εναντίον ενός αστυνομικού φυλακίου στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό κανάλι NTV.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos