Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

Ένα σπουδαίο και εξαιρετικά ενδιαφέρον διεθνές αρχαιολογικό συνέδριο, πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου στην Πάρο και συγκεκριμένα στην αίθουσα του πολιτιστικού συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015 15:52

Εξιχνίαση κλοπής στην Πάρο

Σε συνέχεια, σχετικά με σύλληψη 33χρονου υπηκόου Γερμανίας για υπόθεση ναρκωτικών στη Πάρο, ανακοινώνεται ότι εξιχνιάστηκε κλοπή σε κατοικία που είχε διαπραχθεί το Νοέμβριο του 2013.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 16η Ιουνίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Αντιπάρου και το προσωπικό του ΠΠΙ Αντιπάρου ευχαριστούν θερμά την οικογένεια Πάνου και Σάντρας Μαρινόπουλου για την ευγενική δωρεά τους προς το ιατρείο Αντιπάρου σημαντικού ιατροφαρμακευτικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού, απαραίτητων για την εύρυθμη λειτουργία του και την επαρκή κάλυψη των αναγκών προς τους μονίμους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλοκαίρι 2015: τα μέρη που ψηφίζουν οι Έλληνες για τις φετινές τους διακοπές

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου Αντιπαρου πραγματοποίησε τις προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Δήμαρχο Πάρου, τον Διοικητή της Αστυνομίας, τον Λιμενάρχη και τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς, που έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια νάρκη στο τετράμηνο πεδίο βολής των διαπραγματεύσεων για το ελληνικό ζήτημα ενεργοποίησε χθες το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο αποχωρώντας από το τραπέζι των διαβουλεύσεων στις Βρυξέλλες. «Υπάρχουν μεγάλες διαφορές» ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Τζ. Ράις, γεγονός που προκάλεσε πολλές ερμηνείες εντός και εκτός Ελλάδας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τη διαβεβαίωση ότι ακόμη κι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα, οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά, έδωσε ο νέος διοικητής του ΙΚΑ, Γιάννης Θεωνάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από την επομένη των τουρκικών εκλογών της περασμένης Κυριακής, οι οποίες ψαλίδισαν τις πολιτικές φιλοδοξίες του Ερντογάν, αρκετές ιστοσελίδες φιλοξενούσαν ένα παράξενο ψηφιακό χρονόμετρο. Αποστολή του ήταν να μετρήσει το χρόνο που θα διαρκούσε η απροσδόκητα μεγάλη σιωπή του λαλίστατου προέδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos