Κυριακή, 14 Ιουνίου 2015 - Psts.gr

«Φτάσαμε στο τέλος της πολύμηνης διαπραγμάτευσης με ασφυκτική έλλειψη ρευστότητας στο κράτος και στον ιδιωτικό τομέα και με τεράστια αβεβαιότητα. Εάν δεν γίνει άμεσα συμφωνία με τους Ευρωπαίους εταίρους, η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει μέσα στο ευρώ ή έξω από το ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την επίτευξη συμφωνίας μέσα στο Σαββατοκύριακο, πριν ανοίξουν οι αγορές τη Δευτέρα προσπαθεί να επιτύχει, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Εκτός από το ότι θα υπονομεύσει τη βιομηχανική παραγωγή, η τρισδιάστατη εκτύπωση θα έχει αντίκτυπο που είναι αδύνατον να προβλεφθεί εκ των προτέρων, όπως συνέβη και με την τυπογραφία ή την ατμομηχανή».

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Στο σκοτάδι του πελάγους, ο Χασέμ Αλσούκι δεν μπορεί να δει τους διπλανούς του, αλλά μπορεί να τους ακούσει να ουρλιάζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλματώδη αύξηση -από 50 σε 110- μέσα σε μια εβδομάδα σημειώνει ο αριθμός των μελών της Βουλής των Κοινοτήτων τα οποία ανήκουν στο Συντηρητικό Κόμμα του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον κι έχουν ενταχθεί σε ένα κίνημα το οποίο ασκεί πιέσεις η Βρετανία να εγκαταλείψει την Ευρωπαϊκή Ένωση εάν δεν επιτύχει μείζονες αλλαγές στους όρους της σχέσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos