Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, διεκομίσθη βραδινές ώρες σήμερα, από το λιμάνι της Σερίφου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ “ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ” Ν.Ν. 57, 13χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Μυκόνου, από τον Ναυτικό Πράκτορα του Κ/Ζ “THOMSON DREAM” σημαίας Μάλτας, για περιστατικό θανάτου 84χρονου αλλοδαπού επιβάτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την πρόσκληση για την ομιλία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κουκάς πραγματοποίησε προγραμματισμένη συνάντηση στην Αθήνα με την Υπουργό Τουρισμού κα. Έλενα Κουντουρά, τον ιδρυτή και Διευθύνοντα Σύμβουλο του “The Gumball 3000 Group” κ. Maximillion Cooper και την Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο της Τουριστικής Επιτροπής Μυκόνου κα. Τόνια Ανδρόνικου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο χορός του Ησαϊα, περιελάμβανε, σύμφωνα με το έθιμο, μέχρι και..... «φάπες» στην πλάτη, για τον προπονητή πυγμαχίας, πρωταθλητή πολεμικών τεχνών, και γνωστό επιχειρηματία Χάρη Μαριόλη ο οποίος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την πολιτευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα πλαίσια των 1ων Ολυμπιακών αγώνων Ζωγραφικής για παιδιά και νέους που διοργανώθηκαν από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας με 14190 συμμετοχές παιδιών από όλη την Ελλάδα, ο δωδεκάχρονος Ιωάννης Κοντός, μαθητής της ΣΤ' τάξης του 1ου ΔΜΤΚ Σχ. Παροικίας Πάρου, ύστερα από παρακίνηση των γονιών του έστειλε και τη δική του ζωγραφιά με αποτέλεσμα να βρίσκεται ανάμεσα στις 131 που διακρίθηκαν!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ύστερα από αίτημα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, απεδέχθη την μεταφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Πειραιώς (Ταμπουρίων) προς προσκύνηση και αγιασμό των πιστών για το χρονικό διάστημα από 16 Οκτωβρίου μέχρι 27 Οκτωβρίου ε.ε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη (2) ημεδαπών για υποκλοπή μεταφορικού έργου στη Σύρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος και η συντονίστρια της ΝΕ Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ είχαν συνάντηση εργασίας με τη διοικήτρια της 2ης ΔΥΠΕ κ. Όλγα Ιορδανίδου και τους συνεργάτες της. Τέθηκαν ζητήματα που αφορούν το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Σίφνου και τα Κέντρα Υγείας Μήλου, Πάρου, Τήνου και Άνδρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, ο Βουλευτής Κυκλάδων Γιάννης Βρούτσης, κατέθεσε στη Βουλή αναφορά για θέμα που απασχολεί τη νήσο Αμοργό του Νομού Κυκλάδων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos