Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 - Psts.gr

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από σήμερα το απόγευμα 20/02 μέχρι τις πρωϊνές ώρες αύριο Κυριακή 21/02

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 13:36

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Ν.Π.Δ.Δ. «Κοινωνικής Προστασίας, Πρόνοιας και Αλληλεγγύης» του Δήμου Πάρου, με χαρά ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου της Παιδιάτρου κ. Ευαγγελίας Αλιφιέρη και της Κοινωνικής Λειτουργού κ. Ελευθερίας Κυδωνιέως, για την υλοποίηση της Πράξης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» στο πλαίσιο Ευρωπαϊκού Προγράμματος. Και οι δύο προσλήψεις έγιναν μέσω ΑΣΕΠ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα «ΚΑΛΟΥΔΑ» την 23η του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με την παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών της Γερμανίας Frank-Walter Steinmeier του Υπουργού Εξωτερικών της Γαλλίας Jean-Marc Ayrault και της Γενικής Διευθύντριας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (WHO) Dr Margaret Chan, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έθεσε σε επιχειρησιακή λειτουργία σε επίσημη τελετή στις 15 Φεβρουαρίου 2016 στις Βρυξέλλες το Ευρωπαϊκό Ιατρικό Σώμα (European Medical Corps).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την πρόταση για ενοποίηση των δύο Περιφερειών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου σε μια ενιαία Περιφέρεια, με αυξημένη ισχύ και διευρυμένες αρμοδιότητες, ένα είδος «επιτελικής κυβέρνησης» για όλο το Αρχιπέλαγος, που θα χαράσσει στις γενικές της γραμμές τους άξονες των πολιτικών στα θέματα ανάπτυξης, ακτοπλοΐας, υγείας, παιδείας κ.ά., κατέθεσε στην Μόνιμη Επιτροπή Περιφερειών της Βουλής ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 20 Φεβρουαρίου 2016 13:05

Οι ανατροπές στην εισφορά αλληλεγγύης

Αλλαγές στον τρόπο υπολογισμού της εισφοράς αλληλεγγύης προβλέπει η κυβερνητική πρόταση προς τους δανειστές. Με το νέο σύστημα προκύπτουν κέρδη και ζημιές για τους φορολογουμένους ανάλογα με το ύψος του εισοδήματός τους

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, όπου από χθες συζητείται το λεγόμενο «παράλληλο πρόγραμμα» της κυβέρνησης, στρέφεται σήμερα Σάββατο η προσοχή όλων, καθώς αναμένονται ομιλίες-παρεμβάσεις του πρωθυπουργού, του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και άλλων πολιτικών αρχηγών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Imagine Cup, ο ετήσιος διαγωνισμός τεχνολογίας της Microsoft που ενισχύει τη νεανική καινοτομία, καλεί για 14η συνεχόμενη χρονιά, φοιτητές από όλη την Ελλάδα να αναδείξουν τις ιδέες τους και το ταλέντο τους, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 10 Απριλίου 2016, για τους ελληνικούς τελικούς που θα πραγματοποιηθούν στις 22 Απριλίου.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ο ιταλός φιλόσοφος και συγγραφέας Ουμπέρτο Εκο, πέθανε την Παρασκευή στην Ιταλία σε ηλικία 84 ετών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos