Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016 - Psts.gr

Με αφορμή τα διαδραματιζόμενα, τις τελευταίες ημέρες, στο χώρο της νοσοκομειακής περίθαλψης έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε βραδυνές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Σίφνου από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΛΒΟΣ» Ν.Π 10801 για περιστατικό θραύσης δεξιού συρματόσχοινου του κυρίως καταπέλτη κατά την διαδικασία απόπλου του πλοίου από τον οικείο λιμένα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΑΣ ΦΕΡΙΣ ΑΝΔΡΟΣ” Ν.Π. 11124 το οποίο είχε αποπλεύσει από λιμένα Άνδρου για τον οικείο λιμένα, για περιστατικό τραυματισμού 78χρονης επιβάτιδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 3.10.2014 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο 15ο θέμα ενέκρινε τα πρακτικά δημοπρασίας νέου έργου :« Συντήρηση οδικού δικτύου Νήσου Πάρου » με Π/Υ δαπάνης 70.000 €.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άλλη μια επικοινωνία των αρχαίων πύργων και Ακροπόλεων της Σίφνου πέρασε στην ιστορία στις 19 Ιουνίου 2016. Άλλη μια φορά προβλήθηκε ο αρχαιολογικός πλούτος του νησιού και αυτή τη φορά γέμισαν τα πλοία που έρχονταν στη Σίφνο για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από την Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου ανακοινώνεται ότι για τη φετινή χρονιά , η 6η Συνάντηση Παραδοσιακής Μουσικής Νέων Νοτίου Αιγαίου, πρόκειται να οργανωθεί στο νησί της Καλύμνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

500 νέοι επιστήμονες, φοιτητές και μαθητές από 22 χώρες, επισκέπτονται αυτή την περίοδο τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τις ερευνητικές βάσεις του Ινστιτούτου Αρχιπέλαγος, για να μελετήσουν τη σπάνια φύση των νησιών μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι, την Πέμπτη 23-6-2016 και σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, που εκδόθηκε την Τετάρτη 22-6-2016, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την επεισοδιακή προ ολίγων ημερών πρωτοβουλία του Δημάρχου Πάρου να αφαιρέσει αυτοβούλως τα κλειδιά του σύγχρονου, εξοπλισμένου ασθενοφόρου – μονάδα, λίγο πριν αυτό αναχωρήσει - όπως ήταν προγραμματισμένο από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ - από το νησί, ο Δήμαρχος δεν έκατσε έπειτα με σταυρωμένα τα χέρια να αναμένει τυχόν συνέπειες...

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησαν χθες Τρίτη 21/06, ο κυβερνήτης του πολεμικού πλοίου του Αμερικανικού Ναυτικού, USS Bulkeley DDG 84, κος Henry J. Allen, o Ναυτικός Ακόλουθος της Αμερικανικής Πρεσβείας κος Frank Schlereth καθώς και αξιωματικός της Αμερικανικής Ναυτικής Αστυνομίας κος Brian Brown.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos