Σάββατο, 16 Ιουλίου 2016 - Psts.gr

Την 15-07-2016 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 33χρονος ημεδαπός γιατί μετέφερε παράνομα με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο επιβάτη-τουρίστα, λαμβάνοντας ως χρηματική αμοιβή (κόμιστρο) το ποσό των 10 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κ. Βλαχογιάννης στην προσφιλή του προσπάθεια για δημιουργία φτηνών και ανέξοδων εντυπώσεων έσπευσε να εκδώσει ανακοίνωση για το θέμα του ασθενοφόρου αγνοώντας την ουσία και το περιεχόμενο των συνεννοήσεων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τὴν Τετάρτη 20 Ἰουλίου ἡ Ἐκκλησία μας ἑορτάζει τὸν Προφήτη Ἠλία. Τὴν ἡμέρα αὐτὴ πανηγυρίζει καὶ ὁ ναὸς τοῦ Προφήτου στὴν Κορυφὴ τοῦ νησιοῦ, στοὺς Ἁγίους Πάντες. Τὸ πρωῒ τῆς Δευτέρας, θὰ γίνῃ ὁ ὄρθρος μὲ τὴν θεία Λειτουργία. ‘Η ὅλη ἀκολουθία θὰ ἀρχίσῃ στὶς 5.00΄ π.μ. καὶ θὰ τελειώσῃ κατὰ τὶς 10.00΄ π.μ. περίπου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν πέρασαν δυο 24ωρα από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σχετικά με τα ασθενοφόρα, για επιβεβαιωθεί η εκτίμηση μας ότι η συνεδρίαση ήταν μια «αριστερή» επικοινωνιακή παγίδα , ώστε να εξασφαλίσουν οι κυβερνητικοί παράγοντες τη συναίνεση της τοπικής κοινωνίας για την απομάκρυνση του ενός ασθενοφόρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Νάξου στο λιμένα Σύρου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΙ'' Ν. Νάξου 57, 74χρονη, η οποία έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάνω από 19.000 επιχειρήσεις έκλεισαν από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, ενώ ο αριθμός αυτών που άνοιξαν περιορίστηκε στις 16.478, με συνέπεια το ισοζύγιο μεταξύ των λουκέτων και των νέων συστάσεων να είναι αρνητικό κατά 2.578 περίπου για το 2016.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παραθέτει ένα ευρύ φάσμα πρόσθετων αποδεικτικών στοιχείων και δεδομένων που θεωρεί ότι ενισχύουν το προκαταρκτικό συμπέρασμα της

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ξιοποιώντας τα κοινωνικά δίκτυα, που τόσο είχε πολεμήσει, ο Ερντογάν πέτυχε να βγάλει χιλιάδες στους δρόμους και να ακυρώσει τον αιφνιδιασμό των στασιαστών. 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραξικοπηματίες του στρατού επιχείρησαν να καταλάβουν την εξουσία στην Τουρκία με καταδιωκτικά αεροπλάνα και άρματα μάχης, προκαλώντας τη βίαιη απάντηση της Άγκυρας και την εσπευσμένη επιστροφή από τις διακοπές του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που φαίνεται πως ελέγχει την κατάσταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos