Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 - Psts.gr

Την 06-09-2016 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μυκόνου ότι, την 05-09-2016 απογευματινές ώρες άγνωστος δράστης αφαίρεσε ηλεκτρονικές συσκευές από εξοχική κατοικία. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016 πραγματοποιήθηκε ο 1ος Βελέντζειος αγώνας δρόμου προς τιμήν του μεγάλου ευεργέτη της Πάρου Φραγκίσκου Βελέντζα. Ο αγώνας ήταν μια συνδιοργάνωση του Μ.Ε.Α.Σ. Κώστου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Δήμου Πάρου, της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. και της Τοπικής Κοινότητας Κώστου με την υποστήριξη του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλούµε στη συνεδρίαση της Οικονοµικής Επιτροπής που θα πραγµατοποιηθεί στις 12/9/2016 ηµέρα ∆ευτέρα και ώρα 12.00 π.µ. µε τηλεδιάσκεψη, στα Καταστήµατα της Περιφέρειας στη Σύρο (Πλατεία Τσιροπινά) και στη Ρόδο (Πλατεία Ελευθερίας 1), σύµφωνα µε τις διατάξεις των άρθρων 175 και 177 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87/τ.Α΄/7-6-2010) και την διάταξη του άρθρου 5 του Ν. 4071/11-04-2012 µε το οποίο αντικαθίσταται το άρθρο 176 του Ν. 3852/2010,καθώς σύµφωνα και µε την υπ’ αριθµό 139/2014 απόφαση, συνεδρίασης 12ης /10-10-2014 του Περιφερειακού Συµβουλίου, περί µεταβίβασης στην Οικονοµική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου της αρµοδιότητας «Γνωµοδότηση για έγκριση Μελετών Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων», για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέµατα :

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μοτ-τα, που οδηγούσε 20χρονος υπήκοος Πολωνίας, ανατράπηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς η παρουσία σας στο τριήμερο των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 16, 17, 18 Σεπτεμβρίου για το Αφιερωματικό Έτος 2016 "Η Ρωσία στην Ελλάδα".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων του Υπουργείου Πολιτισμού σε συνεργασία με το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Αγρινίου έδωσαν ζωή ξανά στο Αρχαίο Θέατρο Δήλου, με την παράσταση «ΕΚΑΒΗ, μια πρόσφυγας».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, η παρακάτω διακομιδή ασθενούς που έχριζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης,

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για ύφεση μέχρι το βράδυ στα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Καλαμάτας κάνει λόγο ο Αντώνης Λάλος, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, υπογραμμίζοντας όμως, ότι θα υπάρξει εκ νέου επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες από τα χαράματα της Πέμπτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 07 Σεπτεμβρίου 2016 12:32

Χάνονται 5 δισ. ευρώ τον χρόνο από τον ΦΠΑ

Στο ύψος του τελευταίου πακέτου σκληρών φορολογικών μέτρων (5,4 δισ. ευρώ) ανέρχονται κάθε χρόνο οι απώλειες εσόδων από τον ΦΠΑ στην Ελλάδα σύμφωνα με στοιχεία της Κομισιόν για το «έλλειμμα ΦΠΑ», η οποία υπολογίζει ότι συνολικά στην Ευρωπαϊκή Ενωση χάνονται ετησίως 159 δισεκατομμύρια ευρώ από την ανωτέρω πηγή.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αθόρυβα και με την αρμόζουσα μυστικοπάθεια η Google εργάζεται πυρετωδώς για να δημιουργήσει τον πρώτο μεγάλο κβαντικό υπολογιστή και έτσι να ορίσει εκείνη τους κανόνες του παιχνιδιού στο αναδυόμενο πεδίο, που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο πεδίο της πληροφορικής και γενικότερα της τεχνολογίας.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos