Τρίτη, 22 Μαϊος 2018 - Psts.gr

Μετά τον Κάρολο που εξέπληξε τους πάντες πίνοντας τον freddo cappuccino του χωρίς καλαμάκι και τον Αλέξη Τσίπρα που ακολούθησε προχθές, η τάση που θέλει να καταργούνται τα πλαστικά καλαμάκια, πάει στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη στήριξη του Δήμου Μυκόνου πραγματοποιήθηκε το διήμερο φεστιβάλ χορού του πολιτιστικού, παραδοσιακού και χορευτικού Συλλόγου «οι Ανεμόμυλοι».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι δράστες επιχείρησαν να προωθήσουν στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ο σχολείο μας, για την διευκόλυνση των εγγραφών και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σας, θα είναι ανοιχτό την Τετάρτη 23 και 30 Μάιου από τις 17:30 - 21:00 .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης να έχουν ολοκληρωθεί, η προσοχή μας επικεντρώνεται πλέον σε λίγκες «δεύτερης ταχύτητας», τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει το Μουντιάλ. Σήμερα θα ασχοληθούμε με Φινλανδία και Βραζιλία, εκεί όπου προκύπτουν δύο επιλογές με βάση τα γκολ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου τέσσερις περιπτώσεις κλοπών και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμαρχος Πάρου Μάρκος Κωβαίος και το Δημοτικό Συμβούλιο συγχαίρουν τις ομάδες του Α.Ο. Πάρου, για την πανάξια πρόκρισή τους στα Final Four των αντίστοιχων κατηγοριών τους, και συγκεκριμένα την ομάδα Πετοσφαίρισης των Παγκορασίδων, την ομάδα Καλαθοσφαίρισης των Παμπαίδων και την ομάδα Ποδοσφαίρου Κ16 και τους εύχονται καλή επιτυχία στις αναμετρήσεις τους στην τελική φάση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα δεδομένα στην διάγνωση του καρκίνου του θυρεοειδούς τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά δημιουργούν τα αποτελέσματα επιστημονικών μελετών στην Αμερική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Από το βήμα της ΓΣΕΕ η κ. Αχτσιόγλου υποσχέθηκε ξανά αύξηση του κατώτατου μισθού -όχι στα 751 ευρώ όπως υπόσχονταν ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά εξαπατώντας τους εργαζόμενους- αλλά αόριστα ως προς τον χρόνο υλοποίησης του μέτρου και το ύψος του μισθού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε ρυθμό Πανελλαδικών εξετάσεων μπαίνουν οι μαθητές Λυκείου. Οι Πανελλαδικές ξεκινούν στις 8 Ιουνίου για τα Γενικά Λύκεια και μία ημέρα νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου, στα Επαγγελματικά Λύκεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos