Σάββατο, 02 Νοεμβρίου 2019 - Psts.gr

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά από τη μυστηριώδη εξαφάνιση τουρίστριας στη Φολέγανδρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καταλληλότερος για πρωθυπουργός, σύμφωνα με τα ίδια αποτελέσματα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 68,2%

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναδείχτηκαν οι νικητές του Διαγωνισμού που κερδίζουν προσκλήσεις για τη Θεατρική παράσταση “The River”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γάλλος συγγραφέας και σκηνοθέτης Ζαν – Πωλ Ντενιζόν, ιστορικός βοηθός τού Πήτερ Μπρουκ, μας καλεί σ' ένα δραματικό και ταυτόχρονα χαρούμενο ταξίδι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκε με θετικές εντυπώσεις και όμορφες αθλητικές εικόνες το 5ο τουρνουά ακαδημιών καλαθοσφαίρισης ( Μίνι και Παμπαίδων ) που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Πάρου για τα μικρά παιδιά της Πάρου και της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι πρώην εργαζόμενοι του Mega ανέβασαν στο Youtube ένα βίντεο με το οποίο ανακοινώνουν την επιστροφή του καναλιού στις οθόνες μας σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 20 Νοεμβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενας χειμώνας αρκετά διαφορετικός από εκείνον του 2018, κυρίως για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, θα είναι ο φετινός, σύμφωνα με τα μακροπρόθεσμα προγνωστικά μοντέλα μετεωρολογικών οργανισμών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άμεσα αντανακλαστικά επέδειξαν δύο νεαροί που βρίσκονταν σε καφέ επί της οδού Όθωνος στο κέντρο της Λαμίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από το Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής διοργανώθηκε στην Πάρο Επιστημονικό Συνέδριο, το τριήμερο 11, 12 και 13 Οκτωβρίου τ. έ. με θέμα: “Ο Πάριος ηγεμών της Μολδοβλαχίας Νικόλαος Μαυρογένης και η εποχή του ”, το οποίο και διεξήχθη στους χώρους του Ιερού Προσκυνήματος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το Σάββατο (02/11) έφτασε και το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι στα... καλύτερά του! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και πάλι δυνατά προγνωστικά! Όσον αφορά το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, εστιάζουμε σε τρία ματς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos