Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Σύμφωνα με το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά, τα πλοία για την Κρήτη αναμένεται να αναχωρήσουν μετά τη μία, καθώς σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένεται εξασθένηση των καιρικών φαινομένων τις επόμενες ώρες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσέκρουσε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κ/Ζ πλοίο «VIKING JUPITER» σημαίας Νορβηγίας στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τη διαδικασία κατάπλου του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία «Χιόνη» - μια ακόμα – που πλήττει τη χώρα το τελευταίο διήμερο, έφερε στο νησί της Πάρου ραγδαία βροχόπτωση η οποία συνοδεύτηκε από πλημμυρικά φαινόμενα έντονου χαρακτήρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 14 Φεβρουαρίου 2019 19:34

Η «Χιόνη» γκρέμισε σπίτι στη Νάξο

Ακόμα και σπίτι γκρέμισε η «Χιόνη» στη Νάξο! Η συνεχόμενη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών στη Νάξο είχε ως αποτέλεσμα να σημειωθούν αρκετά προβλήματα με κατολισθήσεις σε δρόμους, πλημύρες σε αρκετές περιοχές ακόμα και σπιτιών αλλά και το γκρέμισμα παλιάς οικίας στην περιοχή Καλόξυλος στην κεντρική Νάξο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεχείλισε το φράγμα της Φανερωμένης και η λιμνοδεξαμενή των Εγγαρών είναι φουλ στο νερό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέγονται και μαρεγκάκια, στην Πάρο όμως είναι γνωστοί ως μπεζέδες! Πρόκειται για ένα απλούστατο, νόστιμο, κλασικό γλυκάκι που έχει ως κύρια βάση δύο ταπεινά υλικά που βρίσκονται σε κάθε σπίτι, το ασπράδι του αυγού και τη ζάχαρη!

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) οργανώνει, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου (ώρα 18:00), μάθημα παραδοσιακού χορού και συγκεκριμένα μπάλου, στο Μουσείο Μαρμαροτεχνίας, στον Πύργο της Τήνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν πάνω από -20.000- τροχονομικοί έλεγχοι και βεβαιώθηκαν -626- παραβάσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δόθηκαν συμβουλές οδικής ασφάλειας και διαχείρισης φαινομένων «bullying»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 13-02-2019 το πρωί συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 21χρονος ημεδαπός ο οποίος σύμφωνα με σχετική καταγγελία το χρονικό διάστημα 09/12-02-2019 παραβίασε κατοικία και αφαίρεσε τιμαλφή. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο φυσίγγια και λάμα μαχαιριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos