Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 18:01

ΟΑΕΔ: Αυτά είναι τα νέα ποσά στα επιδόματα

Ο ΟΑΕΔ, έχει ήδη στείλει εγκύκλιο προς τις αρμόδιες διευθύνσεις και τις κατά τόπους υπηρεσίες του Οργανισμού με την οποία προσδιορίζει επακριβώς την αύξηση των επιδομάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επισκευαστικές παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Δημοτικό Στάδιο Παροικίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλείσθε την 12η Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30μμ να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε τα σχόλια που ακούγονται για την πολιτική σκηνή και τους πολιτικούς είναι απαξιωτικά και πολλές φορές υβριστικά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Παρασκευή (08/02) έφτασε, και σήμερα κάνουμε... ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο. Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν δράση και μας προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Συγχρόνως, σπουδαίο ματς δίνει ο Παναθηναϊκός στη EuroLeague, κόντρα στη Φενέρ, και θα ασχοληθούμε και με αυτό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η χρηματοδότηση του πολιτισμού είναι διαχρονικά πάρα πολύ χαμηλή σε επίπεδο κρατικού Προϋπολογισμού, τόνισε ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος, μιλώντας στην Επιτροπή Περιφερειών παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά με θέμα την περιφερειακή πολιτισμική πολιτική.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 17:23

Διακομιδή 78χρονου από το Κουφονήσι στη Νάξο

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διεκομίσθη, βραδινές ώρες χθες, από το λιμένα Κουφονησίου στο λιμένα Νάξου, με το Ε/Γ-Τ/Ρ ''ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ IV'' Ν.Ν. 64, 78χρονος, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την Πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ελλάδα, κα Kate Smith CMG συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, στο πλαίσιο των επαφών της Βρετανίδας αξιωματούχου στο νησί της Ρόδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιβατική κίνηση Ιανουαρίου Πούντας - Αντιπάρου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ΟΛΜΕ ζητά την παρέμβαση του υπουργείου Παιδείας καθώς οι μαθητές κινδυνεύουν να μείνουν από απουσίες λόγω γρίπης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos