Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 - Psts.gr

Το Εαρινό Ράλι της ΦΙΛΠΑ στην Άνδρο έγινε μέσα σε μια εαρινή καταιγίδα κατά την πρώτη μέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από επτά συνεχόμενα τζακ ποτ ένας υπερτυχερός στην αποψινή κλήρωση κέρδισε 4.500.000 ευρώ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με όμορφα στολίδια αλλά και με πολύ κέφι και μεράκι ο Οίκος Ευγηρίας «Παναγία Εκατονταπυλιανή» κατασκεύασε πασχαλινές λαμπάδες, που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει κλιμάκιο το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου
Μέσα στις τελευταίες 24 ώρες, πτώματα τριών ανδρών έχουν βρεθεί σε παραλίες της Ρόδου, προκαλώντας προβληματισμό στις Αρχές.

Μετά το πτώμα ανδρός που βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου μεταξύ Αφάντου και Κολυμπίων, το πρωί της Κυριακής βρέθηκε ένα ακόμη στην περιοχή Γλύστρα Αφάντου, και ένα δεύτερο στο Φαληράκι, κοντά στο ξενοδοχείο Πήγασος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας που βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Φαληράκι, φορούσε μαύρο μπουφάν και μαύρη φόρμα, ενώ αυτός που βρέθηκε στα Αφάντου φορούσε χαρακτηριστική, κολλεγιακού τύπου μπλούζα, με πράσινα μανίκια και μπλε κορμό, τζίν παντελόνι και κάλτσες.

Τις έρευνες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει κλιμάκιο το Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου ενώ οι σοροί θα μεταφερθούν για εξέταση απο τον ιατροδικαστή.

rodiaki.gr

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τη Δευτέρα 8 Απριλίου σε πολλές περιοχές της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα επαναστατικό σετ ορμονών θα επιτρέπει στους άντρες να θηλάζουν και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά σε 5 χρόνια από τώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα πρώτα στοιχεία για τον καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας άρχισαν να καταγράφονται από τα καιρικά προγνωστικά μοντέλα και τα... μηνύματα μοιάζουν ανησυχητικά!!!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είχε διαπληκτιστεί στο τηλέφωνο με τη σύντροφό του - Τραγική φιγούρα η μητέρα του παιδιού -Λύγισαν οι αστυνομικοί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H Πάρος συντονίστηκε για μια ακόμη χρονιά με την μεγαλύτερη πανελλαδική εθελοντική εκστρατεία Let΄s Do it Greece 2019!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση με το Σύλλογο Κορωνιδιατών Νάξου είχε την Παρασκευή ο υποψήφιος βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Φίλιππος Φόρτωμας στη λέσχη του Συλλόγου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos