Σάββατο, 10 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Η νέα ταινία θα κάνει πρεμιέρα στο 72ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Λοκάρνο και διαρκεί 12 λεπτά

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Έρχεται καυτός Σεπτέμβριος διαπραγματεύσεων της κυβέρνησης με τους δανειστές - Μέσα στον πρώτο φθινοπωρινό μήνα, το αργότερο, οι ανακοινώσεις για την κατάργηση των τελευταίων κεφαλαιακών περιορισμών, ενώ παράλληλα θα κριθούν πολλά για τον προϋπολογισμό του 2020 και τις νέες φοροελαφρύνσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

SMS κινδύνου για φωτιά: Γιατί το έλαβαν οι πολίτες - Τι ισχύει με το σύστημα 112

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα Τρίκαλα για μια ακόμη φορά προσφέρουν πρωτοποριακές υπηρεσίες, διευκολύνοντας τους πολίτες τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 10-08-2019 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 36χρονη αλλοδαπή η οποία οδηγούσε δίκυκλο μοτοποδήλατο υπό την επήρεια αλκοόλ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανατροπές στο εργασιακό καθεστώς. Συγκεκριμένα, το υπ. Εργασίας προχώρησε στην κατάργηση τριών διατάξεων της εργατικής νομοθεσίας, που αφορούν στη θεσμοθέτηση του βάσιμου λόγου απόλυσης στο εθνικό δίκαιο, τη συνυπευθυνότητα μεταξύ αναθέτοντος την εκτέλεση εργασίας ή έργου και του εργολάβου ή υπεργολάβου, για την τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, καθώς σε αλλαγές στις ημερομηνίες στην περίπτωση της συμφιλιωτικής διαδικασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αυτές τις μέρες έρχεται στη μνήμη μας η δολοφονία από τους Τούρκους στη Κύπρο πριν 23 χρόνια, του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στις 11 και 14 Αυγούστου 1996.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι την Κυριακή 11-8-2019, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που συντάσσει η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Έκτακτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ο κίνδυνος για την εκδήλωση πυρκαγιών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου (Π.Ε. Κυκλάδων) είναι πολύ υψηλός (Κατηγορία κινδύνου 4) και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα ναυτική τραγωδία αποφεύχθηκε στην Ζάκυνθο. Τουριστικό σκάφος προσέκρουσε σε αλιευτικό και ένα άτομο έχει τραυματιστεί ελαφρά.

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μακρύ ο κατάλογος των ανθρώπων που χάνουν κάθε χρόνο τη ζωή τους στη χώρα µας µε το µαρτύριο του «αθόρυβου θανάτου»

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos