Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Στιγμές αγωνίας έζησαν δύο νεαρές τουρίστριες στην Κρήτη όταν πήγαν για μπάνιο σε πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου και ένας άνδρας επιχείρησε να τις βιάσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδεια είναι η Αθήνα τον Δεκαπενταύγουστο καθώς από το πρωί ελάχιστοι είναι αυτοί που κυκλοφορούν στην πρωτεύουσα στην οποία φαίνεται σαν μην υπάρχει... ψυχή!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλλάζει σκηνικό από αύριο Παρασκευή 16 Αυγούστου ο καιρός, καθώς μετά το κύμα καύσωνα, θα έχουμε βροχές και καταιγίδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

33 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου προχώρησαν τουρκικά αεροσκάφη ανήμερα της εορτής για την Κοίμηση της Θεοτόκου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του, το φθινόπωρο... καραδοκεί και οι μετεωρολόγοι έχουν ήδη αρχίσει τις αναλύσεις για τις καιρικές συνθήκες που αναμένεται να επικρατήσουν στην Ευρώπη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγκατέλειψαν αμέσως το νησί, μετά την αποκατάσταση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης με την Αλεξανδρούπολη - Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το Open Tv

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε κλίμα βαθιάς κατάνυξης και ευλάβειας γιορτάστηκε στην Πάρο η εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Επίκεντρο των λατρευτικών εκδηλώσεων ήταν ο Ιερός Ναός της Παναγίας Εκατονταπυλιανής, ένα από τα σπουδαιότερα ορθόδοξα προσκυνήματα της Θεοτόκου παγκοσμίως.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ρίγη συγκίνησης βίωσαν χιλιάδες πιστοί ανήμερα το Δεκαπενταύγουστο στην Πάρο, όταν η λιτανευτική πομπή με την Ιερή Εικόνα της Παναγίας Εκατονταπυλιανής διήλθε από το λιμάνι του νησιού και την ώρα της εκεί δέησης δύο πλοία απέδωσαν τιμές στη Χάρη της.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πάρο επισκέφθηκε ο Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης την Πέμπτη 15 Αυγούστου προκειμένου να παραστεί στις λαμπρές εκδηλώσεις του νησιού για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίστηκαν, απογευματινές ώρες σήμερα, από το λιμένα Τήνου στο λιμένα Σύρου, με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., 67χρονος και 83χρονη, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos