Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί στην σημερινή κλήρωση Τζόκερ (2045) είναι οι εξής: 18, 8, 36, 11, 2 και Τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μουσικοχορευτική παράσταση από την Πάρο και τη μακρινή Κίνα στην Παροικία!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πειραιάς, 18 Αυγούστου 2019. Η SEAJETS σε συντονισμό με το Υπουργείο Ναυτιλίας θα επεκτείνει τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα 19/8 και την Τρίτη 20/8 με το επιβατηγό οχηματαγωγό ταχύπλοο ‘ANDROS JET’.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σαφές στίγμα για τις περιοχές που πρωταγωνιστούν στις ελεύσεις ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα, την εφετινή τουριστική περίοδο δίνουν τα τελευταία στοιχεία της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για το πρώτο εξάμηνο της τρέχουσας τουριστικής περιόδου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kαλά στην υγεία τους είναι οι επτά αλλοδαποί επιβάτες επιβατηγού τουριστικού πλοίου που τραυματίστηκαν ελαφρά στην Κάρπαθο, λόγω έντονου κυματισμού και εισροής υδάτων στην πλώρη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Facebook επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία - «Οι υπάλληλοι άκουγαν τα ηχητικά μηνύματα του Messenger με σκοπό να ελέγξουν αν η Τεχνητή Νοημοσύνη του Facebook ερμήνευε σωστά τα μηνύματα αυτά» δικαιολογήθηκε

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κυβέρνηση συνεργασίας μεταξύ του αντισυστημικού Κινήματος 5 Αστέρων και του κεντροαριστερού Δημοκρατικού Κόμματος (Pd) , που θα προκύψει από τις παρούσες κοινοβουλευτικές τους δυνάμεις, προτείνει ως λύση για το πολιτικό αδιέξοδο ο πρώην πρωθυπουργός της χώρας

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνω από 4.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από παραθεριστική ζώνη στην ισπανική νήσο Γκραν Κανάρια, μετά την ανεξέλεγκτη τροπή που πήρε φωτιά, η οποία έχει απανθρακώσει ήδη 1.500 εκτάρια δάσους, ανακοίνωσαν την Κυριακή οι αρχές.

 

Μια φωτιά «ιδιαίτερα ραγδαία», που έως τώρα, «ούτε έχει οροθετηθεί, ούτε σταθεροποιηθεί, ούτε ελεγχθεί», δήλωσε σήμερα ο κυβερνήτης της Περιφέρειας των Κανάριων Νήσων Άνχελ Βίκτορ Τόρες, σε ανακοίνωσή του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το αγαπημένο ζευγάρι έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια σχέσης ενώνει τις ζωές του ενώπιον Θεού και ανθρώπων στο αγαπημένο του νησί, την Πάρο. Λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ο Νίκος Μάρκογλου έφτασε στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής στην παραλία Λαγγέρι της Νάουσας, φορώντας μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο, καφέ ζώνη και καφέ παπούτσια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos