Παρασκευή, 02 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Κάποιοι σκύλοι, μόνο στη θέα του υγρού στοιχείου, φοβούνται - Πώς θα κάνετε τον πιστό σας φίλο να έρθει πιο κοντά με τη θάλασσα;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη ζωή τους έχασαν από τον ιό δύο ηλικιωμένοι, άνω των 80 ετών λόγω της λοίμωξης - Τι να προσέχουμε

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια συνταγή για τοματοκεφτέδες μυρωδάτους και τραγανούς για την μπίρα του καλοκαιριού.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Tο υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι ξεκινούν νέες ειδικότητες και ειδικότερα για το εξάμηνο 2019 Β στα Δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δημόσια ΙΕΚ).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καύσωνας είναι εδώ με τους μετεωρολόγους να εκτιμούν ότι η θερμοκρασία σε κάποιες περιοχές μπορεί να αγγίξει και τους 43 βαθμούς Κελσίου. Η ζέστη επηρεάζει άπαντες αλλά και τα κινητά. Τι μπορούν να κάνουν οι κάτοχοι των iPhones για να τα προστατέψουν;

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

«Η εταιρεία τη βγάζει δεν τη βγάζει», τόνισε, αναφερόμενος στη ΔΕΗ, ο Κωστής Χατζηδάκης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μοιάζει να έχει βγει από ταινία επιστημονικής φαντασίας! Η ιδιότυπη μορφή του, θυμίζει σύγχρονα αεροδυναμικού σχεδιασμού παιδικά παιχνίδια που έρχονται κατευθείαν από το μέλλον!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Σύρου, για εισροή υδάτων στο επαγγελματικό πλοίο αναψυχής “WHITE PEARL” Ν.Π. 11200, στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά ν. Σύρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες αιτήσεις για την ένταξη τους στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ θα πρέπει να κάνουν χιλιάδες δικαιούχοι μετά την αυλαία των φορολογικών δηλώσεων, αφού θα ενταχθούν ή όχι στο ΚΟΤ ανάλογα με το νέο εισόδημα που δηλώνουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τα έκτακτα δρομολόγια για τα νησιά των Κυκλάδων προς εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos