Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Ο Δήμος Πάρου, προτίθεται να προβεί στην πρόσληψη 7 ναυαγοσωστών, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 140/2019 Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου και τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 (ΦΕΚ 143Α/28-6-2007) «Κώδικας Κατάστασης Δημοτικών & Κοινοτικών Υπαλλήλων» όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει από το άρθρο 116 του ν. 4547/2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχασαν τη ζωή τους όταν ανετράπη το όχημα το οποίο τους μετέφερε παράτυπα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρία Μπεκατώρου περνά ένα από τα ομορφότερα καλοκαίρια της ζωής της! Η γνωστή παρουσιάστρια μετά από ένα μεγάλο διάστημα που έμεινε στην Κεφαλονιά έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε μαζί με τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο, στην όμορφη Πάρο. Το ζευγάρι λατρεύει αυτή την εποχή του χρόνου και δεν σταματά να κάνει μικρές και μεγάλες εξορμήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά τις 11 το πρωί - Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις, αναμένεται πτωτική πορεία των βάσεων στις υψηλόβαθμες σχολές του 1ου, 2ου και 3ου επιστημονικού πεδίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλήνια προβολή απέκτησε το θέμα που ανάρτησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr σχετικά με τη δωρεά υπερηχογράφου Αυστριακού γιατρού ακτινολόγου στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα του Παγκοσμίου Κυπέλλου έγινε γνωστό, με την ΕΡΤ να καλύπτει τις αναμετρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κλάμα» ήταν η αντίδραση πρώην Βρετανού πυγμάχου όταν παρήγγειλε μια πανάκριβη μπριζόλα στη Μύκονο χωρίς να τσεκάρει την τιμή. Ο λογαριασμός έτσουξε, καθώς έφθασε τα 920 ευρώ. Μόνο για την μπριζόλα πάντα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με την απόφαση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για πλήρη άρση των capital controls μπαίνει πλέον και τυπικά η χώρα στην κανονικότητα. Χρειάστηκαν σαράντα μέρες διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας για να μπορέσει η χώρα να βγει πραγματικά από τα μνημόνια και να μπορούν οι Έλληνες να ελπίζουν ξανά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Εθνική Ελλάδaς Μπάσκετ κέρδισε την Δομινικανή Δημοκρατία με 87-75, στον ημιτελικό του τουρνουά Άτλας και προκρίθηκε στον τελικό! Εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο o οποίος σημείωσε 26 πόντους.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατατίθεται στις 28 Αυγούστου στη Βουλή η νομοθετική ρύθμιση για τα διπλώματα οδήγησης. Μειώνεται το κόστος των ιατρικών εξετάσεων για τους ηλικιωμένους και παραμένει η αύξηση των παραβόλων για τους νέους υποψήφιους οδηγούς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos