Πέμπτη, 29 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Το ψητό ψάρι είναι μία από εκείνες τις τροφές, που κατατάσονται στις πρώτες προτιμήσεις των διαιτολόγων όταν πρόκειται για απώλεια κιλών και καύση λίπους.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

«Έλαμπε» μέσα στο ροζ φόρεμα της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με την τελευταία επιδημιολογική έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ, πρώην ΚΕΕΛΠΝΟ), συνολικά τα κρούσματα της λοίμωξης του ιού του Δυτικού Νείλου ανέρχονται σε 131 και οι θάνατοι σε 13

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θυμίζει λίγο λιοντάρι, λίγο λύκο και εν μέρει άνθρωπο. Ο λόγος για μια γάτα με ένα μαγευτικό τρίχωμα που έχει κατακτήσει χιλιάδες οπαδούς στο Instagram.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σύλλογος Διατήρησης Πολιτιστικής Κληρονομιάς «Χίοι Εν Χορώ» διοργανώνει για 5η χρονιά το Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο νησί της Μαστίχας, τη Χίο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου προκειμένου να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για το κακούργημα της παθητικής δωροδοκίας σχετικά με την υπόθεση της Novartis ζητεί η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια φωτογραφία που δείχνει τον απερίγραπτο ιδιοκτήτη ενός σκύλου να σέρνει τον σκύλο του με το αυτοκίνητο, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Fast Ferries με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της αγοράς και της παραλαβής του νέου της πλοίου, με την προσθήκη του οποίου ο στόλος της θα αριθμεί πλέον τα τέσσερα πλοία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρουσία πλήθους κόσμου έγινε την Κυριακή 18 Αυγούστου 2019 η ετήσια επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ της Μνήμης του Ευεργέτη Γεωργίου Οικονόμου Αφεντάκη καθώς και Δέηση υπέρ αναπαύσεως του προσφάτως αποβιώσαντος πρώην Προέδρου του Κληροδοτήματος Νικολάου Γ. Αφεντάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Σάββατο ξεκινά το Μουντομπάσκετ 2019 και η ελληνική Εθνική ομάδα μπάσκετ ετοιμάζεται για διάκριση στα γήπεδα της Κίνας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos