Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Περισσότερα από 4.700.000 ευρώ περιμένουν τον τυχερό ή τους τυχερούς που θα μαντέψουν τους 5+1 αριθμούς της επόμενης κλήρωσης του Τζόκερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πλημμέλημα θεωρείται πλέον η «αμέλεια» να μην έχει περάσει κάποιος οδηγός το αυτοκίνητο ή την μηχανή του από ΚΤΕΟ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 09 Αυγούστου 2019 22:30

Πόσο «κρατάνε» τα φαγητά στο ψυγείο;

Αν αποφασίσατε να βάλετε το φαγητό που περίσσεψε στο ψυγείο, διαβάστε πόσο θα αντέξει χωρίς να αλλοιωθεί, ώστε να μπορείτε να το καταναλώσετε

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σειρά ενεργειών με στόχο την βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας δρομολογεί το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μετά από συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Μεταφορών Γιάννης Κεφαλογιάννης με τον πρόεδρο του ΟΑΣΑ Ιωάννη Σκουμπούρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Νίκο Αθανασόπουλο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή στη βία», επισημαίνεται από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών με αφορμή την επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ στον Πλατανιά Μαγνησίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ∆ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ∆.Ε. ΚΥΚΛΑ∆ΩΝ προσκαλεί εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν υπηρετούν την παρούσα χρονική στιγµή σε θέση στελέχους εκπαίδευσης µε θητεία, όπως υποβάλουν, εφόσον το επιθυµούν, αίτηση τοποθέτησης σε θέση ∆ιευθυντή µε θητεία έως 31/07/2020, για τις παρακάτω σχολικές µονάδες:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με άμεση παρέμβαση του Υπουργού Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη αποκαταστάθηκε η ακτοπλοϊκή σύνδεση Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Seajets ανακοινώνει τις νέες μειωμένες τιμές εισιτηρίων του επιβατηγού/οχηματαγωγού πλοίου Aqua Blue για Άνδρο, Τήνο και Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, επιστρέφει στη Λάρισα στις 7 & 8 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέσσερις επιστολές με ημερομηνία αποστολής 7/8/2019 και τη μορφή του εξαιρετικά επείγοντος, απέστειλε ο Πρόεδρος της Δημοτική Κοινότητας Νάουσας κ. Γεώργιος Μπαρμπαρίγος προς υπηρεσίες του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos