Βαρβάρα Μανέτα – Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφερειακή Ενότητα Πάρου (και Δήμος Αντιπάρου) με το συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο»

15 Απριλίου 2014 18:49
12050 φορές

"Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόσκληση να συμμετέχω ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος του συνδυασμού «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Θα χαρώ ιδιαίτερα να συνεργαστώ με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γεώργιο Χατζημάρκο  για να κάνουμε πράξη το κοινό όραμα για Περιφέρεια σύγχρονη, οργανωμένη και αποτελεσματική για το καλό όλων των πολιτών και ειδικά των νέων.
Επιθυμώ να εργαστώ με τους συμπατριώτες μου για τα νησιά μας με όλη τη δύναμη που δίνουν οι γνώσεις και η θέλησή μου ως νέος άνθρωπος. Να δημιουργήσουμε ένα νέο, ειλικρινές, διαφανές και δυναμικό περιβάλλον ζωής. Να αφήσουμε πίσω τα λάθη του παρελθόντος. Με τοπική οικονομία που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους για να μένουν στον τόπο μας, θα δίνει ασφάλεια και υποδομές στην οικογένεια για το μεγάλωμα των παιδιών της, και ηρεμία στους ηλικιωμένους για να χαίρονται τους κόπους της ζωής τους.

"Να βάλουμε ξανά τη ζωή μπροστά!"

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο τόπος μου είναι η Αντίπαρος. Με αυτήν ως κέντρο από μικρή εγώ και η οικογένεια μου ζούμε εδώ και δραστηριοποιούμαστε επαγγελματικά και κοινωνικά, αλλά και στην Πάρο, και στις Κυκλάδες μας.

Σπουδάζω στο τρίτο έτος της σχολής πολιτικών μηχανικών του πανεπιστημίου του Derby (University of Derby), μιλώ Αγγλικά και Γερμανικά, ενώ έχω πιστοποιημένες γνώσεις στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Παράλληλα με τις σπουδές μου, εργάζομαι για απόκτηση εμπειρίας στο τεχνικό γραφείο που διατηρεί η οικογένεια μου με έδρα την Αντίπαρο. Επιπλέον εργάζομαι και σε ιδιωτική εταιρεία στον τομέα των πωλήσεων, σε μία προσπάθεια μου να εξοικειωθώ από νωρίς με την πραγματική αγορά, τα προβλήματα και τις ανάγκες των ανθρώπων της, τις σχέσεις με τους πολίτες/πελάτες, αλλά και για να έχω οικονομική αυτονομία. Να μην γίνομαι βάρος στην οικογένεια μου σε αυτή την κρίσιμη εποχή.

Το ενδιαφέρον μου για τα κοινά ξεκίνησε πολύ νωρίς, στο πλευρό της γιαγιάς μου, Βαρβάρας Μανέτα, που υπήρξε επί σειρά ετών πρόεδρος της Κοινότητας Αντιπάρου.
Από τότε με γέμιζε η ανάγκη να συμμετέχω στα κοινά και το έκανα μέσω από συλλογικούς, πολιτικούς φορείς.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2015 05:10
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Parianotypos.gr

Curabitur ultrices commodo magna, ac semper risus molestie vestibulum. Aenean commodo nibh non dui adipiscing rhoncus.

Ιστότοπος: http://www.themewinter.com

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos