«Ολάντ και Γκαγιέ δεν χώρισαν-Ζουν κρυφά τον έρωτά τους»

08 Ιουνίου 2014 12:31

Τα ξαναβρήκαν ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και η ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ; Έτσι φαίνεται, ακόμη και αν έχουν πείσει όλους τους υπόλοιπους για το αντίθετο, υποστηρίζει το γαλλικό περιοδικό «Closer» που παρακολουθεί «στενά» την πολύκροτη σχέση.

Σίγουρα η αρχή της χρονιάς ήταν λίγο αμήχανη και περίπλοκη για το...παράνομο ζεύγος, ωστόσο ο Ολάντ και η Γκαγιέ που αναστάτωσαν τα Ηλύσια με την κρυφή τους σχέση, είναι ξανά μαζί.

Σύμφωνα με «αποκλειστικές πληροφορίες» του περιοδικού «Closer» που στις 10 Ιανουαρίου είχε αποκαλύψει πρώτο, με πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ την ροζ σχέση, ο Ολάντ και η Γκαγιέ βλέπονται εκ νέου, αφήνοντας εσκεμμένα όλους τους υπόλοιπους να πιστεύουν το αντίθετο.

Μετά την δημοσιότητα που έλαβε η σχέση τους- η οποία έγινε και αιτία να χωρίσει ο Ολάντ από την σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ- ήταν πολύ δύσκολο για τους δυο εραστές να βρίσκονται και το πιο λογικό υπό μια τέτοια πίεση θα ήταν να διακόψουν.

«Δεν σβήνεις όμως έτσι εύκολα δυο χρόνια αγάπης» γράφει το περιοδικό, υποστηρίζοντας ότι κανένας από τους δυο δεν ήταν πρόθυμος να εγκαταλείψει και έτσι λαμβάνοντας πολλά «μέτρα» κατόρθωσαν υπό άκρα μυστικότητα να συνεχίσουν να συναντώνται, οργανώνοντας «σπάνιες αλλά πολύτιμες αποδράσεις» και αφήνοντας τους υπόλοιπους να θεωρούν ότι έχουν χωρίσει.

Αυτή την φορά το περιοδικό δεν παραθέτει φωτογραφικά ντοκουμέντα των ισχυρισμών του και μάλλον μέχρι την στιγμή που ο Ολάντ θα εμφανιστεί επισήμως με την Γκαγιέ ή κάποια άλλη αγαπημένη, η ερωτική του ζωή θα συνεχίσει να δίνει τροφή στα σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos