Ολάντ προς Βαλερί: «Σ' αγαπώ ακόμη, θέλω να περάσουμε μαζί την τελευταία νύχτα»

05 Σεπτεμβρίου 2014 17:10

Παρότι έχουν γίνει τα...αποκαλυπτήρια της πολύκροτης σχέσης του με την ηθοποιό Ζιλί Γκαγιέ, παρότι έχει ήδη

συνταχθεί η επίσημη ανακοίνωση του χωρισμού του με την Βαλερί Τριερβελέρ, ο Φρανσουά Ολάντ δείχνει κάθε άλλο παρά έτοιμος να εγκαταλείψει την πρώτη κυρία. Την βομβαρδίζει- όπως γράφει η ίδια στο βιβλίο της- με δεκάδες ερωτικά μηνύματα, της λέει ότι την θέλει, ότι την αγαπάει ακόμη, ότι θα την ξανακερδίσει, της ζητά να περάσουν μαζί την τελευταία νύχτα...

Ολάντ προς Βαλερί: «Σ' αγαπώ ακόμη, θέλω να περάσουμε μαζί την τελευταία νύχτα»

Μπορεί να βίωσε με πολύ πόνο τον χωρισμό της με τον Ολάντ -όπως η ίδια εξιστορεί στο βιβλίο της «Merci pour ce moment» («Ευχαριστώ γι' αυτή τη στιγμή»)- ωστόσο στο εν λόγω βιβλίο η Βαλερί Τριερβελέρ, εξιστορεί επίσης πως ο Γάλλος πρόεδρος, όχι μόνο δεν έδειχνε έτοιμος να την εγκαταλείψει, αλλά την βομβάρδιζε με ερωτικά μηνύματα, της ζητούσε να περάσουν χρόνο μαζί, της υποσχόταν ότι θα την ξανακατακτήσει, συμπεριφερόταν σα να μην είχαν χωρίσει:

Μετά την ρήξη, της στέλνει συνεχώς μηνύματα «έως και 29 sms μέσα σε μια μέρα».

«Μου λέει ότι με έχει ανάγκη. Κάθε βράδυ μου ζητά να δειπνήσουμε μαζί. Μου λέει ότι θέλει να με ξαναβρεί, όποιο και να είναι το τίμημα. Μου λέει ότι θα με ξανακερδίσει σα να ήμουν εκλογική αναμέτρηση».

Παρά την επίσημη ανακοίνωση περί «τερματισμού του κοινού τους βίου»-την οποία μέχρι τελευταία στιγμή η Τριερβελέρ αρνούνταν να συνυπογράψει- ο Ολάντ επιμένει να την πολιορκεί, ενώ σύμφωνα με το βιβλίο, δεν διστάζει να της προτείνει ακόμη και μια νύχτα έρωτα:

«Μου διαβάζει την ανακοίνωση του χωρισμού που είχε προβλέψει να παραχωρήσει στο Γαλλικό Πρακτορείο (AFP), 18 λέξεις ψυχρές και περήφανες, κάθε μια σαν γροθιά (...) Σηκώνομαι και φεύγω ουρλιάζοντας (...) Προσπαθεί να με αρπάξει, να με πάρει στην αγκαλιά του. Μου λέει: ''δεν μπορούμε να χωρίσουμε έτσι, φίλα με''. Μου προτείνει ακόμη και να περάσουμε την τελευταία νύχτα μαζί. Αποτραβιέμαι με δύναμη, φεύγω χωρίς να στραφώ πίσω, το πρόσωπό μου είναι γεμάτο δάκρυα».

Λίγο αργότερα, αφότου είχε ήδη δοθεί στα μέσα η ανακοίνωση του χωρισμού, αυτή «η πράξη θανάτου του ερωτά τους», ο Ολάντ της ξαναστέλνει μήνυμα: «Σου ζητώ συγγνώμη, γιατί ακόμη σ' αγαπώ».

Είναι 25 Ιανουαρίου. Εκείνο το βράδυ, η Βαλερί θα κλάψει «με όσα δάκρυα είχε», μόνη της, κάτω από το πάπλωμά της, με τον υπολογιστή στα πόδια, παρακολουθώντας μια συγκινητική ταινία.

Την επομένη έφυγε για την Ινδία, στα πλαίσια προγραμματισμένης ανθρωπιστικής αποστολής και προφανώς για να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο μακριά από τα Ηλύσια. Ο Ολάντ είχε προσπαθήσει τότε να την μεταπείσει, αλλά μάταια.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos