Αναστέλλει για λίγες εβδομάδες την έκδοσή του το Charlie Hebdo

02 Φεβρουαρίου 2015 13:36

Την απόφασή τους να διακόψουν για λίγες εβδομάδες την κυκλοφορία του Charlie Hebdo ανακοίνωσαν οι συντάκτες του σατιρικού περιοδικού καθώς, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, χρειάζονται

«χρόνο για να επανέλθουν» μετά την τρομοκρατική επίθεση που στοίχισε τη ζωή σε δέκα συναδέλφους τους.

Ανανεώνοντας το ραντεβού για τις επόμενες εβδομάδες, η εκπρόσωπος του περιοδικού Αν Ομέλ έκανε λόγο για μεγάλο στρες και κόπωση της συντακτικής ομάδας. Διέψευσε ωστόσο πως η προσωρινή διακοπή σχετίζεται με απειλές.

Στην ιστοσελίδα του, το Charlie Hebdo περιορίζεται στο εξής μήνυμα προς τους αναγνώστες: «Η συντακτική ομάδα, βαθιά συγκινημένη από την αλληλεγγύη που μας δείξατε, δεν σας ξεχνά και σας δίνει ραντεβού τις επόμενες εβδομάδες στα περίπτερα».

Μέτα την επίθεση, το περιοδικό είχε κυκλοφορήσει με εξώφυλλο τον προφήτη Μωάμεθ προκαλώντας αντιδράσεις στο μουσουλμανικό κόσμο για τη «βλάσφημη απεικόνιση». Το τεύχος εκείνο, που έχει μείνει περισσότερο από το κανονικό στα περίπτερα και τυπώθηκε κατ' εξαίρεση σε εκατομμύρια αντίτυπα, είχε εξαντληθεί από τις πρώτες κιόλας ώρες της κυκλφοορίας του.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos