Αμνηστία αν δηλωθεί το ‘μαύρο χρήμα’ - Απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις

28 Φεβρουαρίου 2015 11:38

Απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, καθώς και από τα μεγάλα χρηματικά πρόστιμα, για όσους δηλώσουν το «μαύρο χρήμα» και καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους, σχεδιάζει η κυβέρνηση με στόχο να εισρεύσει «ζεστό χρήμα» στα δημόσια ταμεία.


Μάλιστα εξετάζεται να δοθεί και έκπτωση 50% στα πρόστιμα σε περίπτωση εφάπαξ εξόφλησης του φόρου.Για τα κεφάλαια που βρίσκονται στο εξωτερικό, ο κ. Νικολούδης μιλώντας στους «New York Times» ανέφερε ότι υπάρχουν 120 δισ. ευρώ

 

Απαλλαγή από τις ποινικές διώξεις και φυλακίσεις, καθώς και από τα μεγάλα χρηματικά πρόστιμα για όσους οικειοθελώς δηλώσουν τα «μαύρο χρήμα» και καταβάλουν τους αναλογούντες φόρους σχεδιάζει η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να εισρεύσει ζεστό χρήμα στα δημόσια ταμεία. Την ίδια ώρα εξαπολύει μπαράζ ελέγχων για να αποκαλύψει τα κρυφά εισοδήματα των Ελλήνων στο εξωτερικό με όπλο τα στοιχεία από τα εμβάσματα και το υλικό από τις λίστες της φοροδιαφυγής, καθώς και την ανταλλαγή πληροφοριών από τις ευρωπαϊκές αρχές.

www.ethnos.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos