Αεροσκάφος «καμικάζι» συνετρίβη στο Τόκιο

26 Ιουλίου 2015 13:18

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ σπίτια και αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες, από τη συντριβή μικρού αεροπλάνου πάνω σε κατοικημένη περιοχή του Τόκιο σήμερα το πρωί, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NHK.


Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, δύο άνδρες μέσα στο αεροπλάνο που μετέφερε πέντε ανθρώπους, σκοτώθηκαν όπως και μια γυναίκα που ήταν μέσα στο σπίτι της.
Η πυροσβεστική υπηρεσία του Τόκιο ανέφερε ότι τρεις άνθρωποι υπέστησαν "καρδιοαναπνευστική ανακοπή" ενώ οι τηλεοπτικές εικόνες έδειχναν το αεροσκάφος να έχει συντριβεί ανάποδα πάνω στα ερείπια ενός καμένου σπιτιού την ώρα που πυροσβέστες έριχναν νερό στα συντρίμμια από τα οποία αναδυόταν καπνός.
Επίσης, διασώστες φαίνονταν να πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν θυμάτων ενώ πολλά γύρω σπίτια έδειχναν να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.
Η πυροσβεστική υπηρεσία ανακοίνωσε επίσης ότι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν και ότι πέντε σπίτια και τουλάχιστον δύο αυτοκίνητα τυλίχθηκαν στις φλόγες.

www.ethnos.gr

 

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos