Michelle Obama: Η εξέλιξη του στυλ της σε ένα υπέροχο βίντεο

19 Νοεμβρίου 2016 13:52

Υπήρξε για 8 χρόνια "Πρώτη Κυρία" των ΗΠΑ και έγινε αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες του κοινού. Η Michelle Obama μπορεί να ετοιμάζεται να αποχωρίσει από τον Λευκό Οίκο, μένει όμως στις καρδιές μας σαν μία άξια Πρώτη Κυρία και fashion icon.

Η Vogue την τιμά με ένα βίντεο περίπου 120 δευτερολέπτων με τις πιο όμορφες fashion στιγμές της που κατάφεραν να επαναπροσδιορίσουν το στυλ των πολιτικών προσώπων.

Ξεκινώντας από την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πριν από την εκλογή του Barack Obama και φτάνοντας μέχρι την εντυπωσιακή της εμφάνιση στο τελευταίο State Dinner στον Λευκό Οίκο, η Vogue αναλύει το στυλ της Michele που ήταν γεμάτο συμβολισμούς και νοήματα.

Η ίδια επέλεξε πολλές φορές ρούχα ανερχόμενων σχεδιαστών, high street προσιτών brands αλλά και τολμηρά αναπάντεχα χρώματα που συμβάδιζαν με τις εναλλακτικές πολιτικές επιλογές του συζύγου της.Δες παρακάτω το βίντεο που έχει ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos