Έφηβες σκοτώθηκαν ενώ έκαναν live μετάδοση στο Facebook

10 Δεκεμβρίου 2016 13:39

Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο έφηβες, στην Πενσυλβάνια, οι οποίες σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ έκαναν live μετάδοση στο Facebook.


Η 18χρονη Μπρουκ Χάγκς τραβούσε βίντεο με το κινητό της, ενώ οδηγούσε και η 19χρονη συνοδηγός Τσανία Μόρισον ακούγεται να τη ρωτάει: «βγαίνεις live;».
Η οδηγός όμως δεν πρόλαβε να απαντήσει, καθώς ένα ρυμουλκό αυτοκίνητο χτύπησε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
Το βίντεο συνέχισε να μεταδίδεται για ορισμένα λεπτά, έως ότου εμφανίστηκε ένας άνδρας με γένια.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τα δύο κορίτσια είχε καταστραφεί τόσο πολύ από τις φλόγες, ώστε είναι δύσκολο να γνωρίζει κανείς την κατάσταση στην οποία βρισκόταν πριν, ανέφερε η αστυνομία.
Μία ακόμη 17χρονη, η Σαμάνθα Πιασέσκι, δήλωσε ότι το απόγευμα της ίδιας μέρας που συνέβη το δυστύχημα ήταν κι εκείνη στο αυτοκίνητο με τις δύο φίλες της. «Ήταν και οι δύο πολύ προσγειωμένες και είχαν καλό χαρακτήρα. Είχαν χαμόγελα που μπορούσαν να φωτίσουν και τα πιο σκοτεινά δωμάτια», είπε η 17χρονη.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos