Νεκροί και οι 6 επιβαίνοντες στο ελικόπτερο που συνετρίβη στην κεντρική Ιταλία

24 Ιανουαρίου 2017 15:40

Εντοπίστηκε πριν από λίγο το ελικόπτερο που συνετρίβη σήμερα το πρωί στην κεντρική Ιταλία στην περιοχή της Λ Άκουιλα. Και οι 6 επιβαίνοντες είναι νεκροί.

Το ελικόπτερο συνετρίβη μόλις παρέλαβε από μια πίστα σκι της περιοχής του Κάμπο Φελίτσε για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε τραυματία και να τον μεταφέρει σε νοσοκομείο. Στο ελιόπτερο επέβαιναν ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης, ένας γιατρός, μία νοσοκόμα και ο σκιέρ που θα μεταφερόταν στο νοσοκομείο της Άκουιλα. Δεν υπάρχουν επιζώντες.

Το ελικόπτερο συνετρίβη από ύψος 500-600 μέτρων κοντά στην πεδιάδα του Κάμπο Φελίτσε. Κάποιοι μάρτυρες δήλωσαν ότι ακούστηκε ένας ισχυρός θόρυβος. Το ελικόπτερο συνετρίβη σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τις πίστες του σκι στο Κάμπο Φελίτσε.

Το αεροσκάφος εντοπίστηκε σε μια ρεματιά και οι διασώστες προσπαθούν να το προσεγγίσουν με τα πόδια λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή και της πυκνής ομίχλης.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos