Στους 23 οι νεκροί από τη χιονοστιβάδα στο ξενοδοχείο Rigopiano

25 Ιανουαρίου 2017 12:41

Εργαζόμενοι των συνεργείων διάσωσης ανέσυραν στη διάρκεια της νύχτας τις σορούς άλλων τριών ανθρώπων από τα ερείπια του ξενοδοχείου στην κεντρική Ιταλία το οποίο ισοπεδώθηκε από χιονοστιβάδα πριν από μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέλθει στους 23, ανέφερε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία.

Έντεκα φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Rigopiano επέζησαν της καταστροφής, Ο τελευταίος από αυτούς ανασύρθηκε από τα ερείπια του πολυτελούς σπα νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Οι ελπίδες για την ανεύρεση και άλλων επιζώντων εξανεμίζονται.

Οι εισαγγελείς στην κοντινή πόλη Πεσκάρα ξεκίνησαν έρευνα για τη χιονοστιβάδα που σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου στο εθνικό πάρκο Γκραν Σάσο, έπειτα από σφοδρές χιονοπτώσεις και έναν ισχυρό σεισμό.
Πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου θέλησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους αλλά δεν μπορούσαν να φύγουν επειδή ο δρόμος που οδηγούσε στο ξενοδοχείο είχε αποκλειστεί από το χιόνι.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos