Μυστήριο με το γυμνό άνδρα στην ταράτσα σπιτιού στο Παρίσι

21 Μαρτίου 2017 15:11

Μήπως αυτός ο άνδρας αναγκάστηκε να κρυφτεί σε μια ταράτσα του Παρισιού, όταν ο σύντροφος κάποιας έφτασε στο σπίτι απροσδόκητα; Αυτό είναι το συμπέρασμα των πάνω από 2,5 εκατομμυρίων χρηστών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που είδαν το βίντεο τις τελευταίες ημέρες.


Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο την περασμένη εβδομάδα και το έχουν δει πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορές, αλλά κανείς δε φαίνεται ακόμα να έχει καταλήξει σε μια απάντηση για το αίνιγμα του γυμνού άνδρα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη σελίδα στο Facebook της Naphtal Ngatali με τη λεζάντα: «Ποιος σε έστειλε εκεί; Έχει μπλέξει άσχημα».

«Διακινδυνεύεις τη ζωή σου για τη γυναίκα κάποιου;» προσθέτει η ανάρτηση. «Πρόκειται για έναν πολύ ηλίθιο θάνατο». Αν και δεν είναι σαφές αν η Ngatali τράβηξε το βίντεο ούτε το πού ακριβώς τραβήχτηκε.

Δείχνει έναν άνδρα να κάθεται οκλαδόν σε μια προεξοχή, έχοντας προφανώς κρυφτεί κάτω από ένα ανοιχτό παράθυρο περίπου 6 ή 7 ορόφους πάνω από το επίπεδο του εδάφους.

Δυστυχώς δεν είναι σαφές πώς βρέθηκε εκεί ή αν κατάφερε να επιστρέψει με ασφάλεια και πάλι στο εσωτερικό.

Φυσικά υπήρχαν όλων των ειδών οι εικασίες στα 18.000 σχόλια που έγραψαν οι θεατές με τα περισσότερα να καταλήγουν στο συμπέρασμα πως μια γυναίκα θα πρέπει να τον έστειλε εκεί όταν ο σύζυγός της ή ο σύντροφός της ήρθε απροσδόκητα στο σπίτι.

Άλλοι πρότειναν πως θα μπορούσαν να είναι οι γονείς του ατόμου αυτοί που έκαναν μια αιφνιδιαστική επίσκεψη.

Δυστυχώς, δε θα μάθουμε ποτέ ποιος ήταν ο γυμνός άνδρας και γιατί βρέθηκε εκεί, καθώς είναι απίθανο να μιλήσει δημόσια και να εξηγήσει τις πράξεις του. Απλά ελπίζουμε να είναι ασφαλείς και υγιής και να φορά τα ρούχα του.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos