Επίθεση στην καρδιά του Λονδίνου: 4 νεκροί και 29 τραυματίες

23 Μαρτίου 2017 14:16

Τέσσερις είναι μέχρι στιγμής τελικά οι νεκροί από την επίθεση που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον αναπληρωτή διοικητή της Μητροπολιτικής Αστυνομίας του Λονδίνου που μιλάει τώρα έξω από τη Scotland Yard.


Τέσσερις άνθρωποι είναι νεκροί και 29 νοσηλεύονται σε πέντε νοσοκομεία, εκ των οποίων οι επτά βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για έναν αναθεωρημένο αριθμό των νεκρών καθώς η αστυνομία χθες το βράδυ είχε ανακοινώσει πως ήταν πέντε οι νεκροί.

Οι τέσσερις είναι ο αστυνομικός Κιθ Πάλμερ, δύο μέλη του κοινού, μια γυναίκα στην ηλικία των 40 και ένας άνδρας σε ηλικία περίπου 50 ετών καθώς και ο δράστης.

Ο Ρόουλεϊ ανέφερε πως οι έρευνες συνεχίζονται και πως δεν θα κατονομάσει ακόμη τον εισβολέα, δεν επιβεβαιώνει επίσης αν πρόκειται για Βρετανό υπήκοο ενώ επιβεβαιώνει πως έχουν γίνει συλλήψεις στο Μπέρμιγχαμ. Επίσης, αρνείται να δώσει προς το παρόν, περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα υπόλοιπα άτομα που σκοτώθηκαν αλλά και τους τραυματισμένους και τονίζει πως η αστυνομία θεωρεί ότι ενήργησε μόνος του.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos