Δραματικές εικόνες από το εσωτερικό του Boeing που έπεσε σε αναταράξεις - 27 τραυματίες

02 Μαϊος 2017 17:45

Τις δραματικές στιγμές που έζησαν οι επιβάτες του Boeing 777, που έπεσε σε αναταράξεις με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 27 άνθρωποι, αποκαλύπτουν βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Η πτήση της Aeroflot, που αναχώρησε από τη Μόσχα με προορισμό την Μπανγκόκ, έπεσε σε ισχυρές αναταράξεις, 40 λεπτά πριν την προσγείωσή της.
Οι περισσότεροι από τους τραυματίες είναι Ρώσοι και ανάμεσά τους και τρία παιδιά, ενώ όπως ανακοίνωσε η ρωσική πρεσβεία στην Ταϊλάνδη στην πλειοψηφία τους φέρουν μώλωπες και χτυπήματα. Ωστόσο, τέσσερις χρειάστηκε να υποβληθούν σε χειρουργικές επεμβάσεις, καθώς έφεραν σοβαρά τραύματα.

Σύμφωνα με αξιωματούχους, ο λόγος που υπήρξαν τόσοι τραυματισμοί είναι ότι δεν φορούσαν τις ζώνες ασφαλείας, όπως μεταδίδει το Russia Today, ενώ το πλήρωμα δεν πρόλαβε να τους προειδοποιήσει καθώς οι αναταράξεις έγιναν ξαφνικά.
Στα βίντεο, διακρίνονται επιβάτες να κείτονται στο πάτωμα του αεροσκάφους και κάποιοι απ' αυτούς να έχουν αίματα.

Περιγράφοντας τα όσα έζησαν, οι επιβάτες ανέφεραν ότι όλα έγιναν ξαφνικά. «Όλοι και όλα άρχισαν να εκτοξεύονται παντού σαν να ήταν μέσα σε πλυντήριο. Σχεδόν κανείς δεν φορούσε ζώνη. Δεν μας είχαν ειδοποιήσει», δήλωσε η Λίλια Κομερνίκοβα στους δημοσιογράφους.

Άλλοι περιέγραψαν πως υπήρχε παντού αίμα μέσα στο αεροσκάφος, ακόμη και στο ταβάνι, και πως φοβήθηκαν ότι θα πέθαιναν, όταν έπεσαν οι μάσκες οξυγόνου.
Οι ρωσικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν αν τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos