Το δραματικό μήνυμα των γιατρών πριν δολοφονηθούν άγρια στο διαμέρισμά τους

09 Μαϊος 2017 13:24

Τρόμος και απόγνωση. Ο ένας από τους δύο γιατρούς που δολοφονήθηκαν άγρια μέσα στο πολυτελές διαμέρισμά τους, στη Βοστόνη, πρόλαβε να στείλει ένα δραματικό μήνυμα σε έναν φίλο του, λίγο πριν πέσει νεκρός.

«Ένοπλος μέσα στο σπίτι», έγραψε στο ένα από τα δύο sms που έστειλε στον φίλο του ο Ρίτσαρντ Φιλντ, αναισθησιολόγος που εργαζόταν στο North Shore Pain Management.

Λίγο αργότερα, ο ίδιος και η αναισθησιολόγος αρραβωνιαστικιά του, Λίνα Μπολάνος δολοφονήθηκαν. Ο φίλος του ειδοποίησε την αστυνομία, που εισέβαλε στο διαμέρισμά τους και τους βρήκε νεκρούς, με τα χέρια δεμένα, ενώ ο δράστης τους είχε κόψει τον λαιμό.
Οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα, αφού πρώτα βρήκαν τα κλειδιά πεσμένα στο πάτωμα και όταν άνοιξαν την πόρτα βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον 30χρονο Τεξέιρα, τον οποίο και ακινητοποίησαν πυροβολώντας τον στο χέρι και το πόδι. Στη συνέχεια, βρήκαν τον 49χρονο Φιλντ και την 36χρονη Μπολάνος νεκρούς μέσα στο διαμέρισμα, όπως αναφέρει η Boston Globe.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos