Συνελήφθη 23χρονος ως ύποπτος για εμπλοκή στο μακελειό

23 Μαϊος 2017 14:37

Συγκλονισμένη η Βρετανία από την τρομοκρατική επίθεση που έγινε χθες σε συναυλία σε στάδιο του Μάντσεστερ, κατά την οποία σκοτώθηκαν 22 άνθρωποι κι τραυματίστηκαν 59, πολλοί από τους οποίους είναι μικρά παιδιά. Η αστυνομία ανακοίνωσε πως συνέλαβε έναν 23χρονο άνδρα, ως εμπλεκόμενο στην τρομοκρατική επίθεση.

Η έκρηξη έγινε γύρω στις 22:30 το βράδυ (τοπική ώρα) στο τέλος της συναυλίας της Αμερικανίδας τραγουδίστριας Αριάνα Γκράντε, που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε παιδιά και εφήβους.
Η έκρηξη έγινε στο φουαγιέ του σταδίου, προκαλώντας τρόμο σε όσους βρίσκονταν στο στάδιο, ενώ εκτυλίχθηκαν σκηνές πανικού και πολλοί γονείς έχασαν τα παιδιά τους. Ο χώρος θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο στο εσωτερικό του σταδίου, με το προσωπικό των συνεργείων πρώτων βοηθειών να αναφέρει τραύματα από θραύσματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής κινητοποιήθηκαν προκειμένου να βοηθήσουν τους τραυματίες, αλλά και να μεταφέρουν όσους ήθελαν στα σπίτια τους, καθώς ο υπόγειος σιδηρόδρομος της περιοχής, δεν θα λειτουργήσει σήμερα.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos